13tilføjet af

bør man brænde irans flag?

og te sig som en åndsvag?
Iran overrakte i går prisen for bedste holocaustkarikatur, som afslutning på landets omstridte konkurrence.
Holocaustkonkurrencen blev udskrevet i februar af Irans mest solgte avis Hamshahri som gengældelse for Jyl­lands-Postens Muhammedtegninger.
er vi ikke kloger end dem?
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5254236.html
tilføjet af

Jo, flagafbrænding

er for dumme personer. -Det lader vi mellemøsten om!
Deres tegninger er jeg græsk-katolsk over for...
tilføjet af

De brænde vores flag

...vi brænde deres !!
tilføjet af

sjovt

Selve tegningen er sjov, men at de anser holocaust som en myte viser en statsleder med så stor ignorance at man grinner af andre grunde end at det er sjovt.
tilføjet af

flag

Den eneste måde man må skille sig af med det danske flag på er faktisk at brænde det. Så er personlig ikke så fornærmet over deres flagbrænding..
tilføjet af

Pjat. ingen regler

kun de uskrevne, det er ikke strafbart at gøre noget som helst andet end man har lyst til, medmindre det er en andens flag ;-))
http://www.stilling-flag.dk/regler.asp
tilføjet af

NEJ!!!!

Lad os smadre kabaen istedet :)
tilføjet af

Galningen i Iran, undskyld galningene!

Han er ingen ignorant. Han er gal. Skruphamrende gal!Ramt af galoperende vanvid, vrangforestillinger og religionsvanvid! Et folk har den statsleder, de fortjener. Det står meget slemt til med den iranske befolkning. Boycut iran! Hvad h. importerer vi fra de jordhuler?Vel sagtens olie. Tag cyklen, byg en mølle i din baghave, tag uldne underbukser på og invester i en varmedunk!
tilføjet af

Jo men

først efter at have tørret røven i det.
tilføjet af

Flagafbrænding er bedøvende ligegyldigt

Det har jo kun den betydning man lægger i det. Flag er lavet af stof, stof kan brænde...det kan cowboybukser også. Det er uden betydning.
At gå komplet amok over noget, og så vise sin vrede ved at brænde flag af er jo egentlig en fantastisk ikke voldelig handling! Den er helt igennem symbolsk og ingen dør af det. Husk lige...at det var ikke flagafbrændingen der slog nogen ihjel...det var massehysteriet....det var noget helt andet.
Man kan da godt indføre som en symbolsk gestus, at når man når en fase i kommunikationen, hvor man ikke mere kan acceptere modpartens udtalelser, så brænder man flag af for at markere, hvor man står henne nu.
Modparten skal se det som et signal om at kommunikationen nu har taget en drejning og der skal sætte mere fokus, mere koncentration ind i at at nå modparten.
Et signal om at samles til forhandling.
Billede:
Jeg tegner dig...eller det du tror på...du bliver meget sur på mig og brænder mit flag! Godt så...til samling! "White Smoke"...altså lad os finde en ø at forhandle på...og ikke forlade den, før vi har en løsning og kan sende røgsignaler op til resten af verden...nu har konflikten fundet en løsning.
Var det en mulighed?
Idioter en masse verden over overfortolkede og fejlfortolkede ...gik fuldstændig grassat, og mente sig berrettigede til at brænde bygninger af og true andre mennesker sikkerhed...Det var sgu ikke acceptabelt. Har ikke noget at gøre med en intention om at nå hinanden! Det har at gøre med at få afløb for en masse aggressioner...og mange af dem, ahvde så absolut intet med DK at gøre...det var bare anledningen. Flagafbrændinge var komplet liggeyldige...og langt de fleste deltagere, der brændte stoffet af, anede ikke hvad det var symbol for...anede ikke der var et land i det kolde nord, der havde sådan et flag...og de havde heller ikke set tegningerne...Deres aggression handlede om noget andet, men den sindssyge kobling mellem tingene blev foretaget af dem der har magten....og hvem er det?
Det er netop dem, der laver sådan en konkurrence der! Det er da en magtudøvelse ud over alle bredderat være dem der opstiller kriterier for, udpeger og afgør hvilken tegning, der skal vinde den der konkurrence! Det bør slet ikke have vores opmærksomhed...
Jeg synes vi skal brænde avisen!
tilføjet af

flot tegning

lad børnene more sig..
- havde jeg vist der var 70 kilo på højkant, så havde jeg sgu også lavet en tegning, kunne da dække lidt af kistebunden -
mh Jacob
tilføjet af

Så så!

Kan vi ikke nøjes med at tisse på den?
Jeg mener, hvis vi nu bliver gode venner med dem igen?
tilføjet af

flaget er vigtigst

i mellemøsten er flagafbrænding det værste der kan ske for os..
efer vores relegion selvfølgelig..
dér er blever udløst mange borgerkrige på grund af flagafbrændinger..
men i´vesten er man lige glad
tilføjet af

Ja det er vi

ligeglade med.
Vi kan kun ryste på hovedet over at starte borgerkrig på så ligegyldige handlinger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.