21tilføjet af

at være tynd

Hvorfor høre man altid kun om dem der vejer formeget og ikke kan tabe sig. Hvad med os, der vejer for lidt uden at det skyldes sygdom. Jeg kan spise hvad jeg vil uden at tage på. Har kæmpet det meste at mit liv på tage på.
Hilsen
Den tynde
tilføjet af

De tynde

Hvorfor hører man ikke noget spørger du..nok fordi i ikke skriver om jeres problem, som nok ikke er så stort som for de tykke vil jeg tro.
Og fordi der er flere tykke end tynde, det viser statistikker, og lige een ting mere, i har ikke de samme livstilsygdomme hængende over hovedet som den anden grubbe.
Selvfølgelig findes i...vi hører bare ikke fra jer, fordi jeres problem åbenbart er mindre.
Vh..
tilføjet af

Overvægt/Undervægt

Modeller nu om dage er tynde, nogle er endda undervægtige. Men da det i stor grad er dem der sætter standarden for de unge mennesker, anses det at være tyk som et større problem end det at være tynd.
Undervægtige mennesker er ligesom tykke mennesker i større risiko gruppe hvad angår sygdomme.
Ser man globalt på problemet, vil man se to ekstreme grupper: De meget overvægtige (i vesten) og de underernærede (i u-lande). Begge grupper er i større risiko end normalvægtige for at udvikle sygdomme.
tilføjet af

tak

Der er flere sygdomme forbundet med at vare tynd og nogle føre til invaliditet i en tidlig alder.Det er ikke sjovt at leve med udsigten til at side i kørestol som 55-60 årig.
tilføjet af

Få tjecket dit stofskifte

Jeg ved ikke om dit indlæg er for dig personligt, eller et generelt problem.
Men "tynde", der æder og æder, uden at kunne tage på, bør gå til lægen og blive undersøgt for bændelorm, og eventuelt få afklaret, om der er en ubuden gæst - en såkaldt bændelorm.
Du skal ikke begynde at æde "fede/kalorieholdige" fødevarer fra majeri/kødhylden, men nok gå efter de kalorieholdige frugter, som fx bananer og avocadoér.
Det er nemlig primært "fede" produkter, der kan give vægtøgning. Og her er det altså absolut ikke ligegyldigt, om det kommer fra "mejeri-hylden" (hed højt kolesterolindhold), eller fra "fed-fiske/frugt- og grønt hylden", der - trods høj fedtprocent - giver lavere kolesterolindhold. Ja, det er lidt indviklet
tilføjet af

uvidenhed

Jeg kender en del der har døjet med at tage på i vægt, men når alt kommer til alt drejer det hele sig om uvidenhed, personerne har ikke vist hvad de skulle spise for at tage på, det siger jo sig selv at man ikke bliver større af at spise A38 og gulerødder... jeg holder på at ganske almindelige sunde mennesker er i stand til at styre deres vægt som de vil, dermed sagt.. kan du spise hvad du vil uden at tage på er der et eller andet galt...
Mht. sygedomme forbundet med undervægt, gælder jo kun syge mennesker der lider af spiseforstyrrelser eller mennesker der ganske enkelt ikke er i stand til at brødføde sig selv... IKKE ganske alm. sunde danskere...
tilføjet af

holder me dig...

Jeg vil os lige sige en ting at jeg har det samme problem og gir dig fuldstændig ret i at det ik er fedt og være tynd hele tiden, for man hører "nu ska je passe på at je ik knækker dig midt over, når je gir dig et knus" og hvis der er to kraftige der står sammen "hellere at der er noget og ta om og holde af, end skind og ben" ik fordi je er skind og ben (vejer 53-53 kg.) og vil bar' gerne ta på, og æder total meget uden at ta på og nej har ik bændelorm eller hva det hedder.......
Men har læst at E-vitaminer kan man ta på af, så sådan nogen må jeg skaffe....:-)
Og bare fordi modellerne er tynde og ser ud som at de er lykkelige, er det ik alle mennesker der lykkelige som tynde..... feks. mig, for je føler ik at der er nogen som vil ha mig på grund af at man ka se mine hofteknogler.... SÅ NEJ DET ER IK FEDT OG VÆRE TYND...... TRO MIG
tilføjet af

Også min overvevisning

Der er forskel på om man er tynd eller mager...
Man kan sagtens være tynd og alligevel være i en sund krop...men spises der kun kaninfoder, er der en god forklaring på, hvorfor vægten ikke stiger.

Vh.oooo
tilføjet af

Du skriver ikke..

..hvor høj du er..for jeg vejer bare et kilo mere end dig, og er ikke mager...har den ideelle kropsvægt efter min højde, som er 161 cm.
tilføjet af

Helt ærligt!

Grunden er fordi vi bliver kaldt fede osv. Ingen vil snakke med os. Vi har det af lort til hele tiden pga vores udseende! INGEN vil havde ondt af en fotomodel der synes hun er for grim! I dag er det kun tynde personer der kan blive set som smukke mennesker og mennesker der i det hele taget er værd at snakke med. Har set adskillige plakater der siger:
10 reasons NOT to date a fat girl:
1 She's fat!
2 She's fat!
3 She's fat!
4 She's fat!
5 She's fat!
6 She's fat!
7 She's fat!
8 She's fat!
9 She's fat!
10 She's fat!
Man ser ingen plakater der siger man skal lade være med at date tynde piger. Hvis du spørger en dreng hvordan en pæn pige ser ud siger han: Tynd med blond hår og en go røv.
Du kan spøger 10 meget overvægtige teenage piger om de ville se ud som de gør eller tynd som bare helved og så spørge 10 meget meget tynde piger om de ville se ud som de gør eller som de overvægtige piger.
Mindst 9 overvægtige ville svare tynd og jeg tror ikke mere en 1 tynd ville svare overvægtig.
Forstår du?
Ingen er jaloux (udseendes mæssigt) på en overvægtig pige men mange på en tynd. Måske ikke alle men de fleste.
tilføjet af

Det kan godt være men...

Jeg ville hellere side i kørestol når jeg bliver 60 end gøre selvmord som 15!!!!!! Og det ved jeg de fleste overvægtige piger har lyst til.
tilføjet af

Uha ja!

Ja vi har virkelig ondt af dig. Der er jo heller ikke nogle drenge der vil havde piger med deler. Altså det er da træls at være tynd hvis det er noget man ikke vil. Og det med at passe på ikke at knække jer. Det er kun noget vi siger i et forsøg da at få det vi vil være men ikke kan til at lyde som noget vi er lige glad med.
tilføjet af

svar

Jeg er 160 høj og vejer 41 kg, er ikke helt ung længere. Da jeg var yngre vejede jeg 37-38 kg.
tilføjet af

svar 2

Mit stofskifte fejler intet, er helt normalt, men min evnet til at forbrande det jeg indtager er meget høj.Og det kan der ikke ændres på.
tilføjet af

tak

Vi er enige.
tilføjet af

Hej

Det har man så sandelig også lyst til som tynd. Det er ikke spor sjovt gennem hele sin barndom og ungdom at få at vide, at skelettet rasler når man går.
tilføjet af

Heller ikke som overvægtig

Det er da heller ikke fedt at høre grimme ting om tykke piger. Og forskellen er at når i bliver teenage piger ser man det som noget sexet men med overvægtige ser som det som noget der ikke har fortjent at leve.
Har du set Terkel i knibe? Jeg bliver kaldet fede dorit på min skole og jeg er også den mest upopulære. Og det var jeg også på min gamle skole. Det kan være af andre grunde men det kan kun havde været mit udseende eftersom de ikke kendte min personlighed. Og vil da gætte på min vægt var grunden efter som det var den grund de brugte til jeg blev smidt ud af klassen frikvarterende: "Hvis du er her inde er der jo ikke plads til andre dit fede dyr!" Og samme grund de brugte til det var iorden at smide mig i søen, give mig buksevand, toture mig hver frikvarter. Nogen gange tog klasselæren det op med dem og de brugte de samme undskyldinger hver gang. "Jamen hun er jo overvægtig!" eller "Jeg er sQ da ikk den eneste!" Og lærene kunne aldrig finde ud af at sige noget igen till det.... Ikke engang et "det er da ikke nogen god grund." Jeg har det selv fint med mit udseende. Jeg synes ikke selv jeg er overvægtig. Bare lidt buttet lige som Kelly Osbourne og hun er tilfældigvis også en af de mest smukkeste mennesker jeg har set. Og jeg hører også mange mennesker bruge hendes vægt som begrundelse på de ikke kan lide hende. Men det med mit udseende. Jeg har haft en fantastisk sommerferie. Men ved at jeg skal tilbage og høre på deres kommentare.... Så er livet bare ikke værd at leve mere.
tilføjet af

til oooo.....

På højde me dig, men derfor vil jeg gerne være tykkere, men du har måske fået sagt nogen øgenavne eller hva???
tilføjet af

......!!!!

Jaja..... Men vil da godt ha lidt mer fedt på kroppen, og bliver ik tilfreds me min krop før je har fået det.... Der er sQ da fyre som vil ha piger me deller, har en veninde og hun er overvægtig og ja hun haft fyre på...
tilføjet af

Måske....

....fordi hun er en flink person. Jeg tror helt ærligt at den eneste grund til du ikke har haft kæreste på er fordi du er for snot dum!!! Fyre elsker tynde piger! Men hvis du kan gøre mig en tjeneste så skal jeg nok tro på dig. Skriv alle de navne på sexsymboler eller pornostjerner med deller!Du ved piger som Pamela Anderson osv! Bare 5 og jeg vil tro dig!
tilføjet af

Vægten

Angående vægten, så har jeg altid været undervægtig i forhold til min højde. Det er ikke kun hvis man er tyk at man kan føle sig anderledes og blive drillet med sin vægt. Det gælder også den anden vej rundt!
"giver de dig aldrig noget at spise eller hva?! spurgte min tysk lærer mig 8)
Fordi jeg var så tynd.
Sandheden var at jeg kunne spise en kylling selv. Én kylling til min mor, far og min søster, og så én kylling til mig.
Jeg voksede i højden istedet for i breden. Men jeg slipper nok ikke for at bule ud senere hen. Hvis man kigger på alle mine onkler så er det ikke omkring skuldrene de er bredest, hehe.
Angående "sladderblade" så hører man ofte noget som det her: "marie tabte 60 kg på 8 måneder!
De burde også lave den her: " se Lotte der tog 30 kg på på 2 måneder!
Forskellige mænd kan lide forskellige kvinder.
Jeg har kun været rigtigt forelsket i to piger. Den første pige gik én klasse under mig. Hun var: lille, tynd og lyshåret. Den anden gang jeg var forelsket, var nogle år senere. Det var i en pige der gik i én klasse over mig. Hun var: buttet, mellem høj, og mørkhåret. Altså to totale modsætninger.
tilføjet af

Det er IKKE fedt!

OMFG! Dem der siger at det er så, så hårdere at være overvægtig er LØGN! Jeg har haft PRÆCIS ligeså mange problemer.. Jeg kan ikke lave noget uden at besvime eller uden min krop ikke kan klare det.. Jeg er syg pågrund af det! Og jeg kan ingenting gøre for mit stofskifte er gigantisk højt.. Og ikke nok med det får man psykiske problemer pga. af det, OG gør selvskade.. Man oplever også mobning.. Jeg er så træt af at folk dømmer undervægtige og siger alt muligt med modeller er umdervægtige og det er kønnere.. Jeg har NADA selvtillid eller en skid pga. af det! Så prøv liiiiige at snakke om noget i ved..
Det kan virkelig pisse mig af sådan noget her! For i dømmer folk uden at vide noget om det.. JESUS CHRIST!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.