3tilføjet af

At rejse på ferie til USA, uden vores datter på halvandet år ???

Er her nogen, der har prøvet at rejse fra sit barn i 12 dage? Vi kunne godt tænke os at tage på ferie til Atlanta i 12 dage, men ved ikke rigtigt hvormeget og hvordan det påvirker vores datter. Og om vi selv kan klare os uden hende i den tid- med god samvittighed. Vi ved at hun er i trygge hænder hos bedsteforældrene, i mens vi er aftsted.
Men hvordan hun oplever situationen, kan vi kun gætte os til og de mulige konsekvenser for vores familie er ikke til at forudse, da vi kun har prøvet at være adskilt fra hende i weekender 1 gang om måneden. Det er gået helt perfekt og alle parter havde mere overskud efter det lille pusterum.
Men vi er meget forvirret omkring hvad der er det rigtige at gøre, håber at nogen kan bidrage med en mening eller måske dele erfaringer med os.
På forhånd tak
tilføjet af

ja men

har rejst et par gange fra ungene men hvor gammelt er jeres barn?
tilføjet af

Det kan være svært

Jeg rejser meget via mit job. Er pt i Korea for anden gang siden jeg fik min nr. 3 i august!
Hold jeres ferie, og sørg for at nyde den. Snak med jeres barn HVER ENESTE DAG mens i er væk. det kan gøres til overkommelige priser fra USA idag med telefonkort og telefonboks. Tag evt. en tri-band mobilos med, så barn og bedsteforældre kan få fat i jer, om det så bare er for at sige "hej". På en dansk mobiltelefon er det jo mobiltelefonen der betaler for udlandsforbindelsen, og den der ringer op betaler kun normal mobiltakst. Åh ja, sørg for at jeres abonnement accepterer at i taler fra udlandet.
En vigtig ting; forbered jeres barn på rejsen i god tid i forvejen, og gør det til en positiv ting, at barnet skal være hos bedste og hygge sig der. Tag mange billeder med hjem.
Håber i kan bruge noget af det.
Hej. . .
tilføjet af

Rejs uden barnet.

Hvad er egentlig jeres problem.I har jo selv løst jeres problem,ved at anbringe jeres barn i sikre hænder.
Rejs til usa med god samvittighed,nyd jeres ferie.
At skulle medbringe et så lille et barn,kan give jer og barnet problemer,mange problemer.
Nyd de 12 dage i har,fri for barneskrål,bleskift.God ferie.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.