10tilføjet af

At bo alene og økonomi i større byer

Jeg har boet i Århus en del år, har været væk noget tid, og står nu for at skulle flytte tilbage igen. Med det samme bliver jeg selvfølgelig mindet om det mareridt, det er at finde et sted at bo, og orker næsten ikke. Jeg er kun mig selv, og vil have en 2-værelses lejlighed. Hvis jeg skal leje en anstændig 2-værelses tæt på midtbyen ser det ud til, jeg skal af med 7000 om måneden + forbrug. Jeg synes det er meget på en enkelt indtægt, og er nysgerrig, hvordan andre, der bor alene i Århus eller København, bor? Hvor stor en del af jeres løn bruger i på husleje?
Jeg kunne overveje at købe en 2-værelses, men selv om priserne er faldet noget, er det godt nok stadig svært at eje noget alene i Århus.
tilføjet af

Slækker på kravene

Jeg har boet i Odense og har det samme problem. Jeg var bare så heldig at finde en lejlighed der ikke var så dyr. Vand og el i lejen. Men tilgengæld var den piv-utæt. Men det kunne klares ved at skrue op for radiatoren. Badeværelset var absolut ikke kønt, men brugbart. Og køkkenet småt. Internet via clearwire i det at det ikke kræver antenne eller telefonstik.
Lejen lå på 3000,-
Der var tilgengæld byens roligste have som jeg kunne bruge så tosset jeg ville.
Så hvis det er muligt må der være lejligheder der ikke er bygget på denne side af 1950 tilbage endnu et sted.😉
Tidssvarende lejligheder koster kassen. Irgh.😮 Specielt derinde i Århus da det er en meget atraktiv by.
tilføjet af

så prøv sjælland

hvis ikke århus er uhørt så prøv kbh el nordsjælland........det er kort og godt sindsygt
tilføjet af

At slække på kravene...

Det har jeg gjort førhen. Jeg har også kæmpet med plads, fugt, larm, manglende antenne/telefonstik, sågar hærværk pga. dårligt kvarter. Jeg har dog besluttet, at det skal være slut nu - en ordentlig lejlighed står meget højt på min prioriteringsliste. Men det ser ud til, det kommer til at koste mig en del [:|]
tilføjet af

Utvivlsomt...

Overvejede på et tidspunkt arbejde i København, men droppede det af samme grund.
tilføjet af

Det har du ret i;)

Jeg kan forstå jeg har været yderst heldig, i det at det eneste her var at lejligheden var i kedelig stand. Men yderste beboelig. Ingen hærværk. Men ang antenestik og des lige kunne jeg leve med hvad der var.
Men jeg kunne da også høre på venner og bekendte der kom, at de kunne Aldrig bo sådan.
Men kan klart forstå dig med krav når du først har prøvet hærværk og svamp. De er slemme.
Måske lidt længere ud fra bymidten og sørg for god offentlig forbindelse, til de dage når promillen er for høj til at være chaufør selv. ;)
tilføjet af

Har du overvejet Risskov, Skæring, Egå

eller Skåde, Beder, Mårslet og Malling i den anden ende af byen?
Især Nordbyen vil du blive glad for tror jeg.
Hvis du anskaffer dig en bil, så betyder den ekstra afstand ingenting. Men du har selvfølgelig ikke bylivet.
Til gengæld er der roligt og fredeligt.
Inden for ringgaden vil du nok altid i en hvis udstrækning have larm, hærværk og problemer med aldrende bygninger og forældede installationer.
Uanset hvad du gør så flyt ALDRIG til Hasle eller Brabrand. Det kan ikke understreges kraftigt nok, jeg var selv så dum at flytte derud da jeg studerede. Der bor simpelthen så mange aggressive og syge mennesker derude såvel som forhutlede stakler - både danskere og indvandrere. Mange flere end jeg nogensinde troede inden jeg flyttede derud og jeg har trods alt boet i Århusområdet det meste af mit liv.
tilføjet af

Nordbyen...

Jeg har boet i både Hasle og Brabrand - deraf bemærkningerne om hærværk. Også diverse tilråb og generelt en følelse af utryghed gør, at jeg aldrig flytter tilbage dertil. Da jeg flyttede til Århus i sin tid, anede jeg skræmmende nok ikke, at Brabrand var et belastet kvarter. Det har jeg i høj grad lært, og håber nu at have ringet 112 for sidste gang lige foreløbig.
Har ikke overvejet forstæderne så meget, men det er da måske en mulighed. Især fordi jeg ikke ville have noget særligt imod at cykle 10km. til arbejde. Er bare bange for, at man skal for langt ud af byerne inden det rigtigt bliver billigere - Mårslet og Beder, synes jeg er for langt væk. Tak for forslagene, jeg må kigge nærmere på det, og måske udvide mit søgeområde lidt.
tilføjet af

Min cykel kan selv finde hjem ;-)

Ved godt man vist ikke må, men min cykel er kørt beruset hjem mange en gang.
tilføjet af

........

Prøv at slå dig sammen med nogle andre og lej noget større. Det bliver tit billigere. Sørg bare for, at det er nogle ordentlige personer, du lejer det sammen med.
tilføjet af

Hmmm

Hmm.
Du må vist have en alvorlig snak med den cikel. Det kan vi ikke have.😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.