10tilføjet af

Arafat måske forgiftet??

Det kan slet ikke udelukkes at Arafat erblevet forgiftet af Israelske jøder.Man spørger sig selv om de har lært noget af 2 verdenskrig når man ser tv.Forestil jer at Tyskerne kom og indtog Sønderjylland igen og sagde her vil vi bo. Hvordan ville vi så reagere??
Og så stiller jeg mig det spørgsmål om hvorfor f.eks. USA ikke stiller med en fredsbevarende styrke dernede, ligesom de gør andre steder.Israel er imod og hvoffor er de det??De er ikke interesset i fred.
tilføjet af

arafat forgiftet

Ja nu mangler vi kun Sharon så skulle der være mulighed for fred . At der ikke er fred endnu - er jo ikke kun Israel skyld. Arafat er/var nøjagtig lige så stor en slagter som Sharon. De 2 har/havde ikke noget al lade hinanden høre. Arafat har aldrig nogen sinde anerkendt statens Israels ret til at eksistere. Før palæstineserne anerkender det bliver der aldrig frd. Så såre simpelt er det. Så det med at det kun er Israels skyld at der er krig er noget pladder.
tilføjet af

hvad rager det os..

hvad faen rager det os at han er forgiftet; det er bare endnu en perker der er død...heldigvis !!!
tilføjet af

Sikke dog

Som Du forstår at tænke i "Tanker". Pas nu på ikke at overanstrenge Dig.
tilføjet af

Svar til Tool

Du har da vist ikke mange celler på toppen. Folks afstamning - farve osv er da hamrende ligegyldig. Spørgsmålet er hvordan de opfører sig. Men der er da vist plads hos Johnny i Greve. De tager gerne imod tåber som dig
tilføjet af

Tjah???

tilføjet af

Hurra for...

...Pressen magt... Skab rygter så vores Helt kan dø en martyrdød i henhold til islam... det er sku da ikke særlig martyragtigt at dø af leverbetændelse vel?.
tilføjet af

Få dine skolepenge tilbage

Arafat har anderkendt Israel som selvstændig stat.
Problemet er folk som dig der ikke gider sætte sig blot lidt ind i ting...
Nå men du kan state med at sætte dig ind i hvor mange resulotioner Israel har fået af FN i forhold til Irak.
Omkring selvmordsbomber... ja det er trist at se børn lemlestet, men i det mindste ser du da ikke selvmordsbomber tømme deres rifle ned i en død 13-årig.
Det er jo ogsåIsrael der hindre fredsbevarende-styrker i at komme ind.
Det er også sjældent at et land slipper godt fra at skyde en FN-repræsentant ned ved siden af FN-flaget uden at blive straffet.
Håber du kan fortælle mig hvorfor?
tilføjet af

Trailertrash

Skriv det igen og igen til du fatter det er det du er..Men måske er det stavet forkert ligesom din hjerne.Det er overskriften vi taler om (hint).
tilføjet af

til dumdag ell oneday

Arafat har officielt sagt mange ting men internt har palæstineserne aldrig anerkendt staten Israel og vil heller ikke. Prøv at lytte når de udtaler sig i radio og tv. Nu har jeg på intet tidspunkt udtalt at Israel opfører sig korrekt. Prøv at læse hvad jeg skriver - du ved det hele. Der skriver jeg netop at nu mangler kun Sharon at forsvinde - så burde det alt andet lige blive nemmere at forhandle fred
tilføjet af

okay..

Bare lige så jeg husker det til en anden gang. Hvad har palæstineserne gjordt?Jeg ved godt at de er der men ud over det..???Mebn det handler lidt om mennesker og retfærdighed.Lad nu være med at forklare om hvad der skete for 40 år siden det er ligesom ikke aktuelt.Jeg tror du prøver at være fair men jeg fatter stadig ikke dit 1.indlæg..Det er jo ikke en fair kamp mere.Håber du forstår hvad jeg mener.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.