11tilføjet af

Ansøg om kontanthjælp -- HJÆLP MIG

Jeg er blevet 18 år, og skal ansøge om kontanthjælp men isted for at tag over til dem, kan man ikke ansøge den her på denne hjemmeside ligesom der stå, og send den til dem?? http://www.kk.dk/Borger/Oekonomi/Kontanthjaelp/AnsoegningOmKontanthjaelp.aspx der stå selv, og min veninde siger det virker ikke..
tilføjet af

Du skal ringe til kommunen

og sige at du skal have kontanthjælp tak.
Det gjorde jeg.
tilføjet af

gik du så ikke over til dem??

til jobcenter ??
tilføjet af

Hvad med job eller uddannelse?

Med mindre du har problemer med førligheden bør du i din alder kunne bevæge dig op på kommunekontoret. Lidt indsats må man vel kunne forvente, når du forventer at blive offentligt forsørget.
Hvad med et job??? Eller en uddannelse???
tilføjet af

Jeg kan ikke finde

et job, jeg har heller ikke 9 klasse :-)
tilføjet af

Kommunen skal komme ud til dig, når du har tid

og skrive dine ønsker ned.
tilføjet af

VUC

Hvis du ikke har en 9 klasse ville det være en virkelig god idé og tage ind på VUC og få en😉Der kan du jo også få SU hvis du bare har nok timer
tilføjet af

Det kan Du ikke

Først EFTER samtale med en socialrådgiver får Du udleveret et skema til ansøgningen, det kan ikke gøres online og man kan heller ikke få tilsendt skemaer.
Der vil derefter komme en samtale med en anden socialrådgiver hvor Dine egne midler skal gøres op.
Det er en proces der tager ganske få dage, så hvis Du bliver godkendt får Du penge den sidste i denne måned.
tilføjet af

Sandheden om kontanthjælp

Du kan slet ikke leve af den længere, og
du bliver tvunget til at tage en uddannelse.
Eller aktiveret i et ufaglært job.
tilføjet af

Danmark

er ikke en hjælpe org, få dig et job, og lad være med at være somn fleretallet i Dk der tror der er råd til velfærd
tilføjet af

Arb mark politic

politikerne laver fin arb mark politic, udd politic og service politic, så følg henvisningerne, vejledninger, rådgivningen og få succes som mange hundrede tusind før dig !
[l]Mere [l]Nissepolitic og [l]Julhjælpspolitic; [s]Juletræsfester i alle rådhuse for alle byboere og mere og længere jul i udkants dk med mere julehygge ![s][l][s] !
tilføjet af

Gå på

ydelseskontoret, der kan du ansøge om kontanthjælp, har du en form for psykisk diagnose kan du sige det og så kan du få kontanthjælp med forhøjet tilskud, husk at sige om du har frikort eller ej, er dette ikke optjent kan du dele det op over flere gange så det ikke bliver optjent med det samme.
Men i virkeligheden er det meget bedrer bare at tage et arbejde om man vil eller ej så er det faktisk det letteste, man kommer ingen veje med den kontanthjælp man kan få i dag og har man fravær bliver man trukket i støtten.
Det med den psykiske diagnose er ikke for at lave sjovt men er ment af alvor har man børn får man også tilskud til dem, alt i alt kan man faktisk høste 25.000 om måneden i kontant hjælp. du skal bare være klar over at du har oplysnings pligt om dine forhold, og hvis du ikke ved hvad dette er jamen så her en forklaring.
Er du gift og din mand har et job trækker de i din kontanthjælp!
Du må ikke have en formue der overstiger 10.000
Du må ikke have en budget konto i banken dette anses som en opsparingskonti til dig selv (latterligt!)
Skal du bruge ekstraordinære penge, siger kommunen i første omgang du skal forsøge at låne af banken! skal du have en nylejlighed, skal du komme med en lejekontrakt til fremvisning, her efter behandler kommunen din sag på 3 måneder.
der er to muligheder,
1 arbejde (den bedste, så bliver man også gladere ved sig selv når man ser der går 20.000 til 25.000 ind om måneden :D
2. Da du er 18 år har du mulighed for at søge det der hedder social forsørgelse, indtil det kommende år hvor i du fylder 23, d.v.s indtil det 23 fyldte år betaler kommunen tøj, mad, bolig, og du får lommepenge der svare til 3700,- altså det samme som efter 6 måneders almindelig kontanthjælp, efter 6 måneder falder din ydelse fra 6.300,- til 4500,- det kan man ikke bibeholde et værdigt liv for efter min mening🙂knus mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.