13tilføjet af

13-årig pige spreder skræk

tilføjet af

Det er vores egen familie

tilføjet af

Synd men sandt,

så er det kommunens problem når idioter benytter sig af retten til at få børn, da idioterne magter at lave børn men magter ikke opdragelsen, og der er danskerne ikke en skid bedre end de fremmede.
tilføjet af

Den har vi

set i forvejen.
tilføjet af

Hvem er ( Vi ) ?

Dig og dit bedetæppe?
tilføjet af

Og undertegnede

Desuden har de to sager ikke noget med hinanden at gøre udover det er uregerlige pigebørn. Den 13-årige er, som det fremgår tydeligt af kommentarerne til artiklen ikke indvandre eller muslim eller hvad du ellers insinuerer.
tilføjet af

Usportsligt.

Probelemet er nok det, at den slags let "kun" bliver neglicheret som "tøsefnidder".
Fra en TV-udsendelse ved jeg, at visse pigetyper kan udvikle et magtpotentiale som såkaldte "dronninger", som kan være yderst magtfulde, og få andre piger med sig. Jeg ved ikke om det nogensinde har været tilfældet, men jeg kunne forestille mig, hvis en sådan hardcore teenagepige, der måske tilmed ser godt ud, kunne være kæreste med en mere koporligt, men knapt så udspekuleret voldelig fyr.
De behøver absolut ikke par automatik at være muslimer, heller ikke at forældre, lærere (der kan være truet på deres job) eller fritidsaktivitets-ledere har været forsømmelige, men kan være sat skakmat som magtesløse, og som selv kan komme i klemme, hvis det udvikler sig til en socialforvaltningssag, og politiet kan kun skride ind, hvis det foregår på gaden eller i det offentlige rum, andre steder (også på skolen) er det "privat" og her gælder kun jungleloven, og mankan gå så vidt som at kræve af den/de voksne, at han/hun slaæ kunne magte alle problemer alene (a la James Bond!), ellers har man tabt.
tilføjet af

Spreder skræk?????

Hved du hvad Ali. Det gør muslimske psykopater med deres afbrænding af bygninger, biler og knallerter her hvor jeg bor. Fej for egen dør, men der skal godt nok en stor kost til, med alle de påsatte brande vi har haft i årenes løb.
tilføjet af

"Vi"

er dem her på sol debat.
Den er nemlig lagt ind på siden.
Bedetæppe!!! Hvad sku det til for?
Du er for dum til at tale på en respektabel måde eller hva???
tilføjet af

Hmm

Dvs. vi skal ikke lægge artikler ind når det er danskere, men kun når det er udlændinge? Er det det du mener. Og jeg har da heller ikke sagt at udlændinge ikke gør det. Hvorfor går det dig på når jeg lægger et indlæg ind som ikke har noget med udlændinge at gøre?
Hvorfor har I svært ved at tale på en ordenlig og høflig måde. Det er I ikke opdraget til eller???
tilføjet af

Næsten

800 har læst dette og kun få kommentarer. Det var ikke overraskende. Jeg tror der ville ha' været flere kommentarer hvis det var en udlænding der var med i nyheden. 😉
Og noget andet jeg har lagt mærke til er: Når det er udlændinge, der laver noget ulovligt, så står det altid i artiklen at det er en udlænding. Men når det er en dansker så står der ikke noget om hvor personen stammer fra.
Det var et lille tip til jer. 🙂
tilføjet af

jeg vgider ikke engang svarre

For når dr er en gang beskidt muslimsk racisme så er det OK
tilføjet af

Forvrøvlet sludder

Nej, det behøver ikke pr. automatik være muslimer der skaber balladen - men det er altså i dette tilfælde!
Dernæst kan politiet sagtens skride ind overfor kriminelle handlinger i privat regi - der skal bare en anmeldelse til. Fuldkommen lige som der skal anmeldelse til når de kriminelle handlinger foregår i offentlig regi. Hvordan forestiller du dig ellers, at politiet skal vide der foregår noget, hvis ikke det bliver anmeldt?
De små l*rtetøser - hvad enten de har tørklæde på eller ej - skal i den grad sættes under administration, så der kan blive lidt kontrol af hvad hulen de render og laver. Den socialistiske blødsødenhed skal høre op, den hjælper jo ikke.
tilføjet af

Pladder

Der skrives kun om personens udseende og formodentlige herkomst, hvis man søger vidner til epsioden (-erne). Hvis man ved hvem den skyldige er, står der intet.
Tip til dig: Få styr på egne rækker, før du angriber andre. I forhold til den andel af den samlede befolkning som folk "af anden etnisk herkomst end dansk" udgør, så begår 'de' ufattelige meget kriminalitet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.