3tilføjet af

12 Symptomer på Spirituel "opvågning"

Jeg oplever megen angst og uro i denne tid. Uro, der bl.a. er forbundet med universelle forandringer, som mærkes i den enkelte.
Det er lige som om, den materialistiske levevis ikke længere er nok for mange af os.
HVad fandt vi? Hvor var vi og hvor er vi på vej hen? Er jeg lykkelig, gør en større bil mig lykkeligere?
Jeg er stadig ensom selvom jeg fik mit hus, mine børn, min dejlige mand osv. osv....
Hvad er der galt med mig?
Hvorfor er jeg ikke lykkelig?
Disse og lignende spørgsmål synes at dukke hyppigt op hos en stadig stigende del af befolkningen.
Hvad sker der?
Mit svar er, at en stadig stigende del af menneskeheden "vågner" i disse år og finder det som i min verden er de ægte værdier. Glæden, lykken, kærligheden. De finder ind til Lyset i dem selv, til deres spirituelle dimension.
Til dig derude, som har det på den ene eller anden måde svært i dit liv lige nu,Jeg håber du kan bruge dette til støtte og hjælp på din vej.
Mit største formål er at vise dig; at du absolut ikke er alene og at det du oplever slet ikke er så ualmindeligt som du måske går og tror.
12 Symptomer på din ”Guddommelige Opvågning”
”The Shaumbra” (lysarbejderenes) symptomer

1. Kroppen smerter, specielt i nakke, skulder og ryg.
Dette er et resultat af intense ændringer af dit Spirituelle DNA.
En slags opvågning af din Guddommelige kerne. Dette er et overgangsfænomen.
2. En følelse af dyb indre ”ked-af-det-hed” - uden nogen synlig årsag.
Du frigør dig fra fortiden (både dette liv og tidligere) og det forårsager en indre tilstand af ked-af-det-hed. Sammenlign det med, at du skal flytte fra et hus som du har boet i igennem mange, mange år, til et helt nyt hus. Du glæder dig og ønsker det nye hus, men er samtidig vemodig over, at skulle forlade det gamle. Dette er et overgangsfænomen.
3.Trang til at græde uden nogen tydelig årsag.
Som punkt 2. Det er sundt og godt at lade tårerne flyde. Det hjælper til at løsne den gamle tilbageholdte energi. Overgangsfænomen.
4. Pludselig karriere eller jobskifte.
Et meget almindeligt symptom. Når du forandrer dig, forandrer verden omkring dig også. Lad være med at bekymre dig om, at finde ”det perfekte job” eller karriere lige nu. Du er i en overgangsfase og måske kommer der mange jobskifte før du finder et der passer lige til dig.
5. Tilbagetrækning fra familiære relationer.
Du er forbundet med din biologiske familie via gammel Karma. Når du bliver fri af den karmiske cyklus, bliver båndene til dine gamle relationer frigjort. Det vil blive tydeligt, at du trækker dig tilbage, men igen det er en overgangsfase. Efter en periode, udvikler du nye relationer til dem.Denne nye relation vil være baseret på en ny energi uden karmisk forbindelse.
6. Ændret søvnmønster.
Det er sandsynligt, at du vil vågne mange nætter imellem kl. 02 og 04. Der arbejdes meget i dig og det forårsager ofte, du vågner op for at ”trække vejret”. Ingen grund til bekymring. Hvis du ikke kan falde i søvn igen, stå op og gør noget i stedet for at ligge i din seng og spekulere.
7. Intense drømme.
Disse kan indeholde både krig, kampe, forfølgelsesdrømme eller drømme om monstre. Du er ved at forløse de gamle energier, der ofte er symboliserede som krig, flugt og ”spøgelser”. Igen et overgangsfænomen.
8. Fysisk desorienteret.
Til tider kan du føle, at du mangler jordforbindelse. Du vil føle dig ”rum- retnings-forvirret” . Du kan have svært ved at føle begge ben på jorden samtidig og du kan have en følelse af at ”gå imellem 2 verdener”. Når din bevisthed er på vej ind i den nye energi, kan din krop af og til komme lidt bagud. Tilbring mere tid i naturen for at hjælpe den nye energi at grundfæste sig. Dette ændres med tiden.
9. Tiltagende ”self-talk”.
Du vil opdage, at du oftere går og taler med dig selv. Du kan pludselig opdage, at du har småsludret med dig selv den sidste halve time. Der sker en ny form for kommunikation i dig og du er ved at opdage toppen af isbjerget med denne ”self-talk”. Denne konversation vil tage til over tid, og den vil blive mere flydende, mere sammenhængende og mere indsigtsfuld. Du er ikke ved at blive skør, du er bare på vej ind i den nye energi (lysarbejderens energi).
10. Ensomhedsfølelse – selv i selskab med andre.
Du kan føle dig alene og isoleret fra andre. Du kan føle en trang til at undgå selskaber, grupper og mængder af folk. Som lysarbejder følger du en indviet og ensom sti. Det er svært at relatere til andre, da din følelse af ensomhed kan forårsage angst. Denne følelse af ensomhed er også forbundet med det faktum, at dine Guider har forladt dig. De har været hos dig på hele din rejse igennem både dette her liv og tidligere. Nu var det tid for dem, at lade dig alene, så du kan fylde dig med din egen Guddommelighed. Dette ændres over tid. Det tomrum du føler, erstattes efterhånden af følelsen af Kærlighed og energien fra din egen Guddommelighed.
11. Mangel på Lidenskab.
Du kan føle dig totalt uden lyst til noget. Det kan også være, at det du gør, gøres uden den store lidenskab. Lad være med at presse dig selv, men tillad dig selv at ”gøre ingenting”. Det er OK, det er en del af processen og det er kun en overgang. Det er en slags ny ”Åndelig Self Energy” du skal tilføres. Det kan sammenlignes lidt med at tilføje ny software til din computer. I begge tilfælde er der brug for en kortere periode, hvor der er ”lukket”.
12. En dyb længsel efter at vende Hjem.
Dette er måske den sværeste og mest udfordrende af alle tilstandene. Du kan føle en dyb og inderlig trang til at forlade denne planet og vende Hjem. Det er ikke en suicidalfølelse. Den er ikke baseret på vrede eller frustration. Du ønsker ikke at gøre et stort nummer ud af dine følelser, eller forårsage dramatik for dig selv eller dine omgivelser.
Der er bare en lille del af dig, der ønsker at komme Hjem. Årsagen til dette er simpel: Du har færdiggjort din karmiske cyklus i dette liv og er nu klar til at begynde en ny epoke af dit liv, stadig i din fysiske krop. Igennem denne forvandlingsproces, har du opnået en indre hukommelse af, hvordan der er på den anden side.
Er du klar til endnu en inkarnation? Er du klar til at tage udfordringen og bevæge dig ind i den Nye Energi?
Ja. Faktisk ville du være klar til at ”komme hjem” lige nu , men du er kommet så langt nu, at det ville være ærgerligt at gå før ”filmen slutter”. Desuden, har ånderne brug for din hjælp her på jorden, så du kan hjælpe andre med at overgå til denne Nye Energi. Ånderne har brug for jordiske guider som du, der har taget rejsen fra den gamle energi til den nye.
Den sti du vandrer på lige nu, sørger for at du får de erfaringer, der gør dig i stand til at blive Lærer for ”Det Nye Guddommelige Menneske ”Husk at uanset hvor ensom og mørk din rejse kan synes – er du aldrig alene.
Kilde: www.crimsoncircle.com
I Lys og Kærlighed
Helle Nemborg
tilføjet af

Det er rigtigt nok!

Kære Helle
Det er godt at du vil delagtiggøre alle os, der er på vej - deltagende i forskelligt lysarbejde rundt om i verden. Heldigvis bliver vi flere og flere og dette er vigtig viden for alle de mange, der er ved at vågne op. Hvis man har de symptomer, du nævner kan jeg anbefale, at man søger sammen i udviklingsgrupper. Dels føler man sig ikke så alene, dels kan man være med til at mangedoble styrken i lysenergiarbejdet.
tilføjet af

hej helle

ved ikke lige hvordan man starter en ny tråd så håber dette er ok..Jeg er ved at gå økonomisk til grunde, og ved ikke hvordan jeg skal klare den, jeg plejer at tro på at det ordner sig, men denne gang er jeg meget længere nede en jeg plejer..er bare ikke god til det med penge..selvom jeg er utrolig kreativ, både som musiker, grafiker og multimedie og undervisning...men ikke god til at tjene på det..har levet et liv uden mange materielle sager og tænder ikke på det...er der håb forude??hav det smukt og lyst..henrik
tilføjet af

sos du

skal bare betale og lærer at lade være med at bruge mere end du har jeg har også megen gæld det har vi alle dette svar koster 1000 kr jeg sender regningen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.