1tilføjet af

10 uundværlige ord ordbogen mangler

1. AQUADEXTRUS (ak wa deks'trus) adj. At beherske evnen til at åbne og lukke for vandet i badekaret med tærene.
2. TÆPPETUATION (tæp'pe tu a sjon) n. Handlingen, under støvsugning, efter at have kørt over det samme objekt mindst 20 gange for at suge det op, at bukke sig ned, samle tingen op, udersøge det nøje, for derefter at beslutte, at lægge det tilbage og give det endnu en chance.
3. DISKONFEKTERE (dis kon fek' te re) v. At sterilisere det stykke konfekt (slik) du tabte på gulvet ved at puste på det.
4. ALBURIKS (al bu'riks) n. Handlingen to mennesker foretager når de kæmper om ét armlæn i biografen.
5. FLUMS (flums) n. Den nullermand der nægter at komme op på fejebakken, og man til sidst vælger at feje ind under tæppet.
6. LACTOMANGULATION (lak' to mang gu la' sjon) n. Betjening af "åpen her" mærket på en mælkekarton, så dårligt, at man er nødt til at ty til åbning fra den 'illegale' side.
7. PEPPIER (peph ee ay') n. Den tjener, på fisefornemme restauranter, hvis hovedformål er at spørge gæsterne om de ønsker friskkværnet pepper på maden.
8. TELEDEMENS (te lø de mens) n. Tilstanden, når du taster et telefonnummer og netop når de svarer glemmer hvem du har ringet til.
9. HVALPETÅGE (val pe tå' ve) n. Den fugtplet en hund efterlader på vinduet, når den presser snuden imod det.
10. TELEVENTEPASSION (tel e ven te pa' sjon) n. Handlingen, at altid lade telefonen ringe to gange inden du svarer, selv om du kun er en halv meter væk.
tilføjet af

hvalpetåge

haha seriøst er det rigtige ord? i så fald skal jeg helt klart til at tillægge mig et par stykker.
eksempelvis når jeg er i biffen har tabt et stykke lakrids diskonfektere det for dertil at opdage at min sidemand har taget armlænet. brokker mig over jeg ikke gider havne i en alburiks, så han forstår at det armlæn ER mit.
det med televentepassion er faktisk morsomt, det gør min far altid. det skal man siger han, haha.
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.