6tilføjet af

10 år og mistet gløden....

Hejsa....
Jeg har et "lille" problem. For lidt over et ½ år siden gik min eks og jeg fra hinanden, efter 10 år. Vi har nu her fornylig fået kontakt igen, problemet er så bare, at mine følelser for hende er intakte, mens hun ikke kan finde ud af om hun elsker mig som en kæreste, eller "bare" som en god ven. Hvad skal jeg gøre?? Jeg kunne godt tænke mig at tilbringe tid sammen med hende for at prøve at få hende til at få følelserne igen, men på den anden side vil jeg heller ikke gøre mig for store forhåbninger...så bliver jeg jo bare meget ked igen ;-)
Er der nogle kvalificerede råd???
tilføjet af

Konen forstår ikke

Har du prøvet - skjite fjuld - at antænde en autonom cmapagneflasjke!. Sidst jeg forsøgte, sprang proppen op i lysekronen, og der kom glas dryssende i luften.
Siden har jeg opgivet kællinger
tilføjet af

kvalificeret???

Jeg er en pige, der har prøvet at stå i samme situation, som din ex. nu er i. Jeg kan fortælle dig, at en af grundene til at din ex. ikke er afklaret omkring jeres forhold, kan være manglende tillid, både til dig og til sig selv.
Har du tænkt på årsagerne til, at jeres forhold gik i stykker? Hvad gjorde I forkert? Hvad skal ændres?
Hun er sikkert lige så bange for at blive såret igen som du er. Det er svært at genoptage et forhold, som har været knust. Vi kunne ikke, men held og lykke til dig.
tilføjet af

Nyt liv!

Gå aldrig tilbage til en fuser
tilføjet af

kvalificeret råd ved jeg ikke, men

Hvis I har fået afklaret hvorfor I gik fra hinanden og hun ikke har nogen grund til at tvivle på dig som kæreste og at årsagen til at I gik fra hinanden f.eks. var at hun ikke længere er sikker på om det er dig hun vil have, så synes jeg det er rigtig god idé at du tilbringer tid sammen med hende uden at der er præs på hende om I skal finde sammen igen. Så kan det være at hun finder ud af hvad hun virkelig føler når hun netop ikke kan få dig. Så tilbring tid sammen med hende så hun igen finder ud af hvor sød og rar du er, og hvor sjovt I har det sammen og vær sammen fordi du også "synes det er rart blot at være venner". Det betyder selvfølgelig at det kan gøre lidt ondt for dig, men hvad har du at tabe? Det kan jo netop være at hun så finder ud af, at hun vil have dig igen.
tilføjet af

En fuser

Gå aldrig tilbage til en fuser, når du, og kun du har det sådan, så hold fingerne væk, og se fremad, hopper du ind i det der, vil du få mange skuffelser fremover, så mit besste råd, og find dig en anden, hele verden er fuld af kvinder, og de behøver vel ikke at være Danske,de Danske kvinder er sure,selvoptaget osv.
GOD JAGT
Hej med dig
tilføjet af

Vås vås og atter vås

Hvad er dog det for en gang generaliserende vås omkring hvordan ALLE danske kvinder er? Vorherre bevares!! Sikke en snæver verden du lever i, og hvor må du have haft triste oplevelser med kvinder, siden du er blevet så forbitret og snæversynet. Det er synd. Jeg kan kun opfordre dig til at åbne øjne og ører og se ud på verden igen med friske sanser. Hav en god dag.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.