23tilføjet af

ØRETÆVER-----

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=350120
- til togpersonel.
Togrevisorer udsættes dagligt for tilsvininger, trusler og vold.
De regulære øretæver, sparkene og skubbene er bare den synlige del af den brutale aggression, ansatte i DSB må leve med.
Undersøgelser viser, at kunderne forulemper revisorerne verbalt stort set uden hæmninger.
Ud over grimme bemærkninger er det ikke ualmindeligt med trusler mod revisorerne og deres familier.
Hvad kan man gøre mod den slags?
tilføjet af

Selv ude om det!

Når man venter at blive behandlet med tolerance og respekt, må det da også være en skuffelse, hvis der kommer en intolerant kontrollør.
Vedkommende har påtaget sig en beskæftigelse, som er helt ude af trit med moderne humanistiske normer!
Tænk engang, at der er folk, som er ansatte til at være intolerante.
Hvad ligner det overhovedet? Det er dæleme frækt!
Fjolset er selv ude om det!
tilføjet af

Ja det er svært

Tænk hvis alle købte en billet, så ville der slet ikke være behov for togrevisorer, men så længe der er altfor mange, der mener, at de jo kører alligevel og derfor ikke køber en billet, så tænk lige på, at hvis alle købte billet, så ville det nok blive lidt billigere at køre med tog og bus. Dels kunne revisorerne spares væk, og der ville komme flere indtægter fra salg af billetter.
Så længe det fra politisk hold, er meningen, at dem der bruger tog og bus skal betale for det, så må vi gøre det, og hvis det ikke er tilfredsstillende, så må folk jo vælge folk ind, der vil hæve skatterne, så alle via skatten, betaler for den offentlige transport.
tilføjet af

dårlig smag i munden

Togrevisorer , parkerings vagter og pante fogeder har selv valgt et erhverv hvor de på forhånd ved at de kun er til for at gøre folks liv surt .Hvis de forventer at man skal smile til dem skulle de nok have valgt et andet job , det er tit sådan at små hjerner og store autoriteter følges ad .Jeg forstår personligt ikke at de kan se sig selv i spejlet om morgenen uden at brække sig
tilføjet af

Hvor latterligt.....

Det var dog en fuldstændig forkvaklet holdning at have....
Den slags personale bliver ansat, fordi der er en masse idioter (måske er du selv en af slagsen...), der mener, de ikke hehøver at betale.... Og det er ikke det sjoveste job, men hvis folk bare ville acceptere deres bøde og betale den og ellers opføre sig ordentligt, ville man nok få et smil fra dem.... Men nænej, forbryderne mener jo, at når de bliver fanget, er det meget uretfærdigt, at de også skal have en bøde......
Mand jer op og køb dog den billet, vi andre skal sgu ikke betale for jer.....
tilføjet af

Herregud, tag jer sammen

Smilodon og Omh...
Hvilke Idioter I er! Disse mennesker passer blot deres arbejde. Kontrollører af alle slags ,er der netop fordi der en en del ikke kan finde ud af at betale. Og var kontrøllørerne der ikke, ville priserne stige for de der netop betaler!
Til sagen om togene, står der godt nok at det er alle slags mennesker der sviner dem til. Men disse ord bliver råbt efter kontrollørerne:
Citat: "hipo, dumme svin, luder, nazi, fascist eller racist og blive truet - efterfulgt af et »vi ved, hvor du bor«"
Så det er igen de fremmede der ikke vil følge systemet. Men der er naturligvis også danskere der skal gøre livet surt for kontrollørerne. Som de omtalte spader, f.eks.
tilføjet af

jamen jøsses dog

jeg kan da kun sige at tog personale åbenbart har en uddanelse der siger, være ubehagelige over for alle... unge, gamle, svage, sorte, hvide, børn og lig.
Høflighed koste åbenbart xstra.
Jeg har op til flere gange været ved at blive sat af et tog. pga uretfærdig behandling af andre. Som klart vækked mit instinkt til at bruge min ytringsfrihed.
Det korte af det lange er... er du asocial.. og en enspænder... så bliv togkontrollør.
fortsat go søndag
tilføjet af

Betale eller ej..

Det har jeg aldrig været ude for, tværtimod. Men når de bliver kaldt racist osv, er det oftest af folk der ikke har betalt billet, og som bliver opkrævet penge eller en bøde. Ja, det er også for galt. Skal man nu også betale.
tilføjet af

klap hesten

Moral er godt men dobbelt moral er dobbelt så godt hvis man vælger et job hvor man skal være bussemand over for andre må man tage de "øretæver" der følger med . Man kan uforskyldt havne i kløerne på de før omtalte feks. hvis en stor kunde ikke betaler sin regninger kan det være svært at betale egne regninger .På togstationen kan billet automaten være ude af drift, prøv at overbevise en togrevisor om det. Chaufføren kan være nødt til at holde lidt alternativt for at losse,prøv at finde forståelse for det hos parkeringsvagten.Lad være med at løfte fanen så højt at fødderne ikke kan nå jorden
tilføjet af

tja...

endnu et fuldstændigt ligegyldigt indlæg, som jeg af en eller anden grund alligevel spilder min tid på....
tilføjet af

Irriterer konen dig----

så kan man afreagere på en togrevisor- sådan føler jeg det, når jeg læser de indkomne svar.
Situationen er uholdbar for de mennesker, der har et sådant job, og det er svært at finde et andet.
Bliver man arbejdsløs, så beskyldes man for at være en masse negative ting, man tillægges en masse dårlige egenskaber som div. individer projicerer over på dem, f.eks. at de er dovne og sidder og spiser flødeskumskager, drikker bajere o.l. og absolut ikke gider røre en finger for den fede hyre, de får i understøttelse.
tilføjet af

Hvorfor tager du så min tid

ved at skrive et så indholdsløst indlæg?
tilføjet af

Gratister??

Mystisk, er det fordi de mennesker vil være gratister?...
tilføjet af

Morgensang-er det det der skal til???

Morgensang stopper vold mod p-vagter
Øget selvværd og positiv tænkning hjælper parkeringsvagterne i København med at dæmme op mod volden. På to år er overfald fra vrede bilister mere end halveret.
Af Henrik Groes-Petersen Send artikel Print artikel
Volden mod p-vagter er faldet markant på bare et år. - Arkivfoto: Jan Grarup
Se også
Passagerer uddeler øretæver til togrevisorer (18. dec.)
Tilskuere amok efter biluheld (17. dec.)
Flere trusler mod ambulancefolk under redningsarbejdet (17. dec.)
Nogle morgener indleder de københavnske parkeringsvagter dagen med en glad fællessang.
Det hjælper dem til bedre at klare aggressive bilister, når de kommer rundt i gaderne med bødeblokken.
Morgensangen er et af de midler, som kommunen med succes bruger til at forebygge vold mod p-vagterne.
Gennem en målrettet indsats er det på to år lykkedes mere end at halvere overfaldene på p-vagterne. Og det er sket i en periode, da togpersonale, brand- og ambulancefolk bliver udsat for mere og mere vold.
»Det løfter humøret, når folk synger sammen. Så er p-vagterne i godt humør, når de går ud på gaden. Det er med til at øge deres selvværd. Hvis du har det godt med dig selv psykisk, kan du klare hele verdenssituationen«, påpeger arbejdsmiljøkonsulent Hanne Lassen fra Parkering-København.
63 episoder
I 2002 gik ophidsede bilister hele 63 gange over til slående argumenter over for de 120 p-vagter, som kommunen hver dag sender på gaden. Året efter faldt overfaldene til 26, og det samme antal har der været i 2004.
Det betyder, at volden er faldet med godt 58 procent, siden kommunen i 2002 indførte en voldspolitik og gik i gang med at uddanne p-korpset i at håndtere konflikter. Det første skridt var at udskifte uniformerne. De grønne jakker blev udskiftet med mørkeblå, som udstråler mere autoritet.
»De nye uniformer ser langt pænere ud. Vagterne har fået et mere positivt kropssprog, fordi de føler sig bedre tilpas i den nye beklædning«, siger Hanne Lassen.
Psykologer hjælper
Samtidig tog kommunen fat på at uddanne p-vagterne til at håndtere voldelige situationer. De bliver undervist af psykologer, og fire gange om året er der foredrag. Det har blandt andet været skuespillere, som har fortalt om kropssprog.
»P-vagterne lærer at få et afslappet kropssprog, og at de skal ikke tale ned til folk. De skal være venlige, men bestemte. Men hvis de ikke kan nå ind til en ophidset person, skal de gå den anden vej og ringe til politiet«, siger arbejdsmiljøkonsulenten.
Hvis situationen ender galt, ved p-vagterne nu, hvad de skal gøre. De ved også, at de kan regne med hjælp og støtte fra ledelsen, hvor vagtlederne er blevet uddannet i psykisk førstehjælp. Det indgår alt sammen i den voldspolitik, som er blevet indført.
Tænk positivt
Den fastslår, at vold mod den enkelte medarbejder skal behandles som vold mod hele organisationen. P-vagterne må nok finde sig i vrede udbrud, så længe de retter sig mod uniformen. Men de skal ikke tolerere verbale udfald mod deres person.
Der er blevet gjort et stort arbejde for at skabe et godt arbejdsmiljø i gruppen, så der bliver tid til at tale om problemerne, og hvor p-vagterne også støtter hinanden. Samtidig er der indført morgenmøder, hvor ledelsen orienterer, og hvor der er åben debat.
»Vi lærer folk at tænke positivt. Det gælder om at fremhæve de positive ting i dagligdagen frem for de negative. Og så handler det også om en synlig ledelse, der tager hånd om medarbejderne. Vi har givet dem et mere positivt arbejdsmiljø. Det er den vigtigste faktor«, siger Hanne Lassen.
Programmet har medført, at p-vagterne har langt færre sygedage. I løbet af de to år er fraværet faldet med 20 procent.
Søg på Politiken.dk
tilføjet af

det er altsammen fint nok men...

Det er altsammen fint nok men...
P-vagter er sgu da tabere, helt ærligt det er da et latterligt erhverv at vælge helt frivilligt.
tilføjet af

de fortjæner ikke et liv

parkerings vagter skulle skydes, har lige fået endu en bøde på 510kr uden nogen god grund.
jeg ser dem ikke længere som mennesker, de er dyr der skulle skydes, deres fanatisme er nået en vis granse nu, og jeg vil ikke længere finde mig i deres fornærmelser. Jeg spytter på dem vær gang jeg ser dem, dersom bruger jeg vold kan jeg blive straffet, men det er dog det enste forsvar imod den slaks svin!
tilføjet af

argh

for ikke at nævne at nogle af dem udfylder falske parkerings bøder, eller er så fanatiske og undskabsfulde at de ingen gang bruger deres sunde fornufdt når de giver bøder, så fuck dem.
mange af dem er dybt fanatiske, for ikke tale om dsb bøder hvis billeten er udløbet, eller hvis jeg ikke køre med billet. Men DSBs servis er så dårligt så det burte være gratis at køre med tog.
men næh jeg skal betale for servis jeg ikke får, hvis ikke får jeg kempe bøder af dybt fanatiske mennesker der tydligvis har et problem med at finde et ordenligt jop!
tilføjet af

Jeg er S-togsrevisor og stolt af det jeg laver

Hold op en gang pladder fra de af jer som hakker på S-togsrevisorer. I aner åbenbart ikke hvad I taler om. En S-togsrevisor går da ikke kun og checker billetter. De hjælper evt. syge eller tilskadekomne passagerer, informerer under toguordener, er første på stedet ved påkørsler eller ulykker, hjælper i det tilfælde lokomotivføreren og passagererne på stedet (feks på perronen eller i det pågældende tog,(Psykisk og fysisk førstehjælp) hjælper med diverse sikkerhedsopgaver, fjerner ubehagelige passagerer (eller ildelugtende) fra togene så disse ikke er til gene for andre passagerer, betjener i nogle tilfælde højttalerne på nogle stationer og meget meget mere. At være togrevisor er et alsidigt job, som kræver at man er opmærksom i alle situationer. En S-togsrevisor møder mange forskellige mennesker og skal kunne indstille sig på hver enkelte, både de søde og rare mennesker, men da også de bidske, sure og måske endda voldelige passagerer. De skal høre på mangt og meget i dagligdagen, men skal stadig kunne smile til den næste passager de møder. Tror I det er nemt??? Det kræver en helt speciel type menneske, som er testet på alle mulige måder. Hver togrevisor skal kunne tage beslutninger her og nu hvis det er påkrævet og inden påbegyndelse af uddannelsen testes man på alle leder og kanter. Hukommelsestest, stresstest, geografitest, psykologisk test, persontest og meget mere. Hvis I tror at alle og enhver kan blive S-togsrevisor tager I gevaldigt fejl.... Gennemsnitligt 10 ud af 100 ansøgere (ca.tal) får lov til at påbegynde uddannelsen til S-togsrevisor og under uddannelsen er der somregel stadig nogen som bliver frasorteret . Nej jeg må sige: "Jeg er stolt af det arbejde jeg udfører og jeg har ingen problemer med at udstede en afgift...det er jo en del af mit job at konstatere om en passager har en gyldig billet eller ej og har han/hun ikke det, tja... så får de en noget dyrere billet af mig. Længere er den ikke. Jeg ved at jobbet stiller krav til mig og jeg udfører det efter bedste evne ligesom alle andre også gør på det job de nu har og nej... jeg har ikke jobbet fordi jeg ikke kan finde et andet, men valgte dette ud af 8 muligheder. (Havde fået ja til 8 ud af 8 ansøgninger og dette lød mest spændende) og dum er jeg bestemt heller ikke. Vil ikke komme med hele mit CV, men afsluttede da bl.a folkeskolen med et gennemsnit på 10,4. Vil ikke komme ind på uddannelsen mm. men taler og skriver flydende engelsk, tysk og dansk.
Har arbejdet 16 år i Tyskland, var bl.a selvstændig i 7 år med et byggefirma. (Og ja... jeg er en kvinde) og er nu på 9. år i S-tog. Det er et fedt sted at arbejde og det at være S-togsrevisor er ligeledes fedt. Jeg har ingen planer om at finde noget andet for på mit job bliver det aldrig kedeligt :-)
tilføjet af

s-togsrevisor

Ja jeg er også togrevisor og har været det i mange år, og har ligesom chefen været igennem mange prøver og ja det er ikke alle der kan blive revisorer. Mange af jer der skriver her kan ikke engang stave, har i overhovedet et job ??? og mener I virkelig at det skal være gratis at kører mem tog ?? ja så kræver det jo at alle arbejder og betaler skat det skal jo ligesom betales på en eller anden måde.
tilføjet af

Tog revisor

tsk tsk tsk , er det med den attitude du også tjekker billetter for så er du da en af de mest arrogante revisorer der findes, håber du får en dødelig sygdom , och je stavrer hel ikke se gådt , er du OG ??
tilføjet af

Uden god grund

Med dine ytringer lader det til der er god grund.
Du har vist meget at lære...inklusive at stave
tilføjet af

mere vrøvl....

Det var faktisk arbejdsformidlingen der satte mig ind som togrevisor. Og det var folk som dig ,der
fik mig ud igen.........
Det er et umuligt job.
Hvordan taler du selv til dem? Du er jo sur før nogen har sagt noget.
Og så skal man lære alle stationer i danmark udenad......kan du det?
Til togrevisoren: GODT SAGT DET DER........
tilføjet af

et lille pip

Der står at parkeringsv. og togrev. Pantafog. osv selv har valgt osv osv og at vi kun er til for at gøre folks liv surt.....du må meget undskylde men jeg har det mærkeligt nok lige omvendt.. jeg føler at alle jer der mener i er hævet over alle andre så i ikke behøver betale for at køre med sørger for at gøre mit liv surt til tider. man kan selvfølgelig altid diskutere "Hvem startede "" Men jeg tror det bliver lige så svært at finde en passager der har købt billet, som samtidig er pissesur på revisoren som det gør at finde en der ikke vil betale for at køre med og som så rejser sig og giver revisoren en "krammer" efter at have modtaget kontrolafgiften!
et lille pip fra en af de vrisne sure arrogante og hovne togrevisorer.
tilføjet af

Du er sgu da til rotterne

Jeg er blevet udsat for disse her grimme bemærkning uden jeg havde provokeret togrevisoren og det resulterede i at han kaldte mig (i en grim tone) lille/umoden og/eller dum/retarderet. Jeg vil pointere at det ikke er deres job at kommentere mit liv, jeg havde den største løst til at bare skubbe ham ud foran et tog (men gjorde det ikke) Så nu ksla jeg fortælle dig hva fanden problemet er for begge parter AT DE IKKE HAR LÆRT NORMER!!!!!! Bare opdrag dem begge også ville der ikk være et problem og det skal siges jeg blev tilsvinet uden grund overhoved han var igang med at give en bøde men da jeg så heldigvis havde en ekstra billet liggende så blev han sur og kom med sin lille lorte kommentar! så du kan tage den ynk til dem og proppe den lige op hvor solen ikke skinder forstået?!?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.