9tilføjet af

Øl/special øl

Jeg kan godt lide et godt glas øl i ny og næ, som så mange andre mænd. Jeg drikker ca. 1 øl hver anden dag af og til hver dag. Det er alt lige fra slavepilsnere til specialøl. Anser man det for meget hvis jeg drikker en pilsner hver dag? og kan I anbefale nogle gode specialøl som man bør smage?
tilføjet af

Ikke noget galt i det

Jeg synes ikke der er noget galt i det... jeg gør det så ikke selv, men kender mange der nyder en øl... måske til maden eller hvis der er varmt undenfor.... synes det helt iorden, hvis man ikke har en tendens til at kape over linien og tage for mange.....
tilføjet af

Øl !

Ikke noget galt i at drikke en øl i de mængder du gør det - humle er godt for helbred og sjæl !
Specialøl - uhmmmm, alene tanken om min yndling blandt yndlinge, STAROPRAMEN, får min gane til at nappe efter de våde dråber.
Meget godt er kommet fra Tjekkiet men Staropramen er bestemt det bedste - prøv den og du vil ikke have andet
SKÅL !
tilføjet af

Hvis du skal

Hvis du SKAL ha en øl hver dag og ikke kan undvære dem engang imellem, så ER det for meget.
Skål med dig, håber du finder nogle gode ølmærker der smager af øl
Hilsen Graf
tilføjet af

udenlandsk øl

apropos øl.. Er der nogle der ved om man kan få øl fra El Salvador i DK? Jeg har lige været der på ferie og fandt nogle udmærkede øl, som jeg ville have købt med hjem af i lufthavnen, men næh nej.. Der kunne man ikke få dem. Der var der alt andet end øl..
De anbefalelsesvæærdige af disse hed: Suprema og Bahia (og det er altså rigtige øl og ikke sådan noget sjask som corona m limestykke o.lign...)
tilføjet af

St.feuillen

St.Feuillen juleøllen er som du siger en rigtig god juleøl, der er anbefalelsesværdig. men jeg har ikke smagt Duvel. Så næste gang jeg skal ud og købe øl vil jeg kigge efter den, så jeg kan prøve den til min aftensmad. skål og tusind tak
til "Ølglad mand".
tilføjet af

hveranden dag

Det er da i underkant. Jeg drikker 1 øl og en snaps til min frokost. Når jeg har rejst i provinsen, har jeg altid drukket lokalt øl. Er som mange andre Tuborg fan. En Elefant er noget specielt.
tilføjet af

Øl-

Underkant - okay det bliver til ca. 4-5 stykker på en uge. Heller ikke mere. Men jeg har egentligt aldrig smagt en elefant øl fra Tuborg, så det kunne måske også være en idé. Jeg skriver de mange idéer og forslag ned.
tilføjet af

Kwak

Jeg kan anbefale dig at prøve en belgisk Pauwel Kwak. Jeg køber den hos min lokale ølhandler.
Prøv at drikke den i det specielle glas der hører med, det er bare super godt :-)
tilføjet af

Øl/special øl

Jeg kender en en del til specialøl, men min yndlings øl Chimay Blue, smagte jeg efter jeg havde læst en artikel på bloggen wwwmanspiration.dk
http://www.manspiration.dk/2011/03/chimay-en-belgisk-special-øl/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.