7tilføjet af

Øjenbryns spørgsmål

Jeg fik ordnet mine øjnebryn af min søster mens hun vare i lære som frisør, efter noget ti fik de en onderlig for, eller rettere, det var somom der vaoksede flere hår oven over brynet end under brynet. En anden ven fortalte mig at man faktisk ikke må plukke over brynet, mens min søster påstår at man bare skal fortsætte med at fjerne de "ekstra" hår.
Nogen der ved noget om det? eller har et godt råd?
tilføjet af

hmm

hmm har ogå hørt at mån ikke må plukke over brynet. self efter jeg havde gjort det. men jeg plukker det nu bare væk. men kender dit problem alt for godt:)
tilføjet af

Altså

Jeg har altid plukket hårene over mit øjenbryn uden at der er sket så meget ved det. Men har da godt hørt det med ikke at gøre det.
tilføjet af

Du må ikke plukke over

Det er da klart, det er jo øjenbrynets line. Det er den der er noget særligt. Du retter nedefra, men find en frisør der vokser. De bliver meget flottere og det gør ikke ondt overhovedet.
tilføjet af

selvfølgelig må du

gerne plukke OVER,øjenbrynspolitiet har givet nye retningslinjer og det er nu tilladt.Pluk de samme hår hver gang du plukker,så kan det ikke gå galt! Happy øjenbrynsplukning!
tilføjet af

Ikke "rette" over

Jeg kunne aldrig finde på at plukke over brynet. Det ødelægger formen. Min søster er kosmetolog og hun kunne heller ikke finde på at plukke over brynet! Desuden har jeg fået af vide at det hedder "at rette bryn"! Jeg siger stadig plukke, men så har vi dét på det rene.
tilføjet af

HALLO

det der sker ved at du rette over brynene, er at de mister deres buede form. brynene bliver mere lige & grimme hvis du retter over brynene
tilføjet af

ikke rette over brynet:

en en grundene til at man plukker under og ikke over brynet, er at brynet skal sidde højt over øjet, da det "frie rum" under øjet, giver en mere åben effekt og får dig til at se mere frisk ud, men øjet virker også større. Hvis du derimod plukker over ligner det, at brynene sidder langt nede i panden på dig.
Man plukker kun hvis der er nogen hår, der gror lidt uden for formen, altså småhår, ligesom dem på næsen ex.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.