7tilføjet af

Øhh okay???

Hej med Jer :)
Har brug for lidt hjælp her....
Min kæreste har lige ligget syg med influenza, og vi kunne derfor ikke 'fejre' vores ½-års dag på selve dagen. Vi aftalte han skulle ringe når han blev rask, så vi kunne ses og tage ud og spise og i biffen. Han ringer så idag, at nu er han rask, og om vi skal finde ud af noget på lørdag.
Jeg har så i mellemtiden lagt mig syg med influenzaen, og lavet en aftale med min veninde om, at jeg skal ind til hende på lørdag, for at se hendes dreng hun lige har født, såfremt jeg er blevet rask der.
Det fortæller jeg min kæreste, og han reagerer ret kraftigt...
Han siger, at hun åbenbart er vigtigere end ham, og vores ½-års dag, og om det intet betyder for mig, for det plejer sådan noget at gøre. Jeg siger så, at jo det gør det, men har jo lavet en aftale med min veninde, og at jeg jo ikke er væk hele dagen.
Men han bliver bare sur, og siger, at så må jeg ringe når jeg har tid til ham, og lægger røret på!!!
Øhhh... Så sidder jeg her og tænker lidt.. Er det mig der er en ko fordi jeg ikke vil aflyse en aftale jeg har, for at kunne se ham? Havde det været på selve dagen havde jeg da lavet noget med ham, men det er en uge siden nu.
Hvad gør jeg her???
tilføjet af

Drop aftalen med veninde.

Din kæreste er vigtigere, det håber jeg da. Han var syg derfor aflysning fra hans side. Du vil være sammen med veninde fremfor ham, hvis du når at blive rask. Kan du se pointen?
tilføjet af

Bed ham om at hidse sig ned

- for det første, skal du måske ikke liiiiige være sammen med et spædbarn, hvis du kan smitte. For det næste, så tager det mor-barn-besøg max 2 timer. Du kan ikke være andet bekendt end at skride igen, så du når såmænd sagtens ham også.
- Besøg din veninde om eftermiddagen og vær sammen med kæresten om aftenen. Så er alle glade.
tilføjet af

åhh hold dog op med det navlepilleri

- Hvad får dig til at tro mænd altid er jordens centrum? 😮
tilføjet af

Han føler sig afvist ?

Ring til ham, og sig, at du meget gerne vil have ham med hen til veninden, hvis du når at blive rask, og at i så kan gå på café og hygge bare jer to sammen. At du har savnet ham vildt og glæder dig rigtigt meget til at i bare er jer to
tilføjet af

Han ringede selv....

Han ringede sent i går aftes, og var ked af at han havde hidset sig op. Han var bare blevet skuffet over jeg skulle noget andet. Men som jeg forklarede ham, så skulle jeg jo ikke være hos min veninde hele dagen, men lige hilse på hende og hendes søn, og at vi sagtens kunne hav fundet på noget bagefter.
Nå men vi fik da snakket, og han var som sagt lige blevet skuffet i det øjeblik jeg sagde jeg skulle noget andet først.
Tak for jeres svar :)
tilføjet af

Der er mange dage i ugen...

Hej holddaop.
For mig at se, lyder det som om at han gerne vil styre dig med sin vrede i stedet for at vise forståelse. Hvis du ved med dig selv, at du elsker ham så kan du slappe helt af - så lyt til din fornuft. Hvis du har en aftale med en veninde - så skal den ikke ændres fordi han bliver sur. Din aftale kom først og der er 7 dage i ugen.
Efter min mening burde han sige at det var spændende at din veninde havde født - og så selvfølgelig foreslå at I istedet kunne hygge søndag...eller på et andet tidspunkt lørdag?
Det, der nemt kan ske, det er at DU bliver bange for at HAN tror, at du ikke elsker ham. Næste skridt kan så nemt blive, at DU prøver alt muligt for at vise ham hvor højt du elsker ham. (Typisk for søde & føjelige piger)Og så giver du afkald på egen mening og er ikke tro mod dig selv. Langsomt men sikkert finder han så ud af, at han kan styre dig med sin vrede... Hvis du genkender mønstret, så hold hovedet koldt, hjertet varmt, og inviter ham hjem i din seng til søndagshygge, nu da I ikke kan ses lørdag.
Hvis han bliver sur, fordi han synes at det er et generelt problem, at du afviser ham - så må han jo snakke med dig om det dér - uden at hidse sig op!
"Ved ½ årsdag skulle 1+1 gerne give følelsen af 2 med pil op istedet for minusenergi"
Vær tro mod dig selv!
tilføjet af

hov...

Nå, jeg havde ikke lige set dit indlæg - før jeg skrev det forrige..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.