4tilføjet af

ændringer i motorsport

Det synes jeg vil være på sin plads.
Derfor håber jeg at kultur- miljø- og transportministeren sætter sig sammen og udarbejder et ælleslovforslag der forbyder den motorsport som vi kender i dag.
Argumentation: Det er et fuldstændig unødigt brug af ressourcer af fossile brændstoffer og gummi. Netop de fossile brændstoffer som regeringen plaprer om at vi skal nedbringe. Og gummiet som blandt andet stammer fra regnskoven. Den regnskov der tales så meget om at der drives rovdrift på.
For dem/os der trods godt kan lide motorsporten men synes at det er unødvendigt, kunne man evt konkurrere om hvilke bilmærker der kunne køre længst på literen. Det kunne måske skabe en anden konkurrence blandt bilfabrikkerne
tilføjet af

Motorsport.

Ja, det er jo en temmelig overflødig sport, som er en meget dyr "sport".
Lad os endelig få afskaffet den snarest muligt, og dermed også al udvikling af biler.
Det er motorsporten, der udvikler de biler vi skal køre i, og da racerbilerne kører lidt over 300 km. på ca. 1 1/2 time, så er det jo et godt sted at få afprøvet om tingene kan holde.
Bremseskiver. Det er bare et eksempel, på noget der er udviklet i motorsporten. En anden ting, er de motorer der efterhånden kører rimeligt langt på en liter benzin, og diesel motoren er også under udvikling, og det er takket været, den totalt overflødige brug af brændstof og gummi.
Så lad os sætte den udvikling i stå, og afskaffe motorsport.
tilføjet af

Du har fat i den forkerte ende

Allo, allo, anonym.
Prøv da lige at få de rette proportioner på plads. Antallet af kørte kilometer på superhøjoktan brændstof ved samtlige motorløb i Danmark fylder UENDELIG lidt i forhold til de samlede kørte kilometer i personbil/lastbil/tog/færgetrafik/anden tung transport.
Jeg synes der skal være PLADS til motorsport i Danmark, men samtidig er jeg også fortaler for brug af elbiler i den almindelige trafik.
Det er fuldstændig skudt over målet, at tro, at man kan begrænse CO2udledningen ved at slå ned på motorsport.
Med benzin i blodet
Motorsportsdan
tilføjet af

Næ cykelsport sviner.

Hvis man da ellers kan kalde sådan en flok epo-idioter for sportsfolk, så er det noget der bruges store mængter brændstof på.
Prøv at se lidt på tour de`epo som vi plages med i øjeblikket, se hvor mange biler motorcykler og lastbiler der kører rundt bare for en flok epo-vrag kan se lidt af Frankrig. Alle de følge køretøjer som kører der, nogle gange med 10-15 km/t, de får sgu brugt noget fossilt brændstof.
tilføjet af

blah blah blah *G*

Du glemte at nævne de tabte kanyler 😃😃😃
Få dig hellere god træningstur på cyklen ude på de små danske veje i den smukke danske natur, det er god motion 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.