12tilføjet af

Ændrer opførelse...

Jeg har været venner med en fantastisk fyr i et halvårs tid. Vi taler om alt og ingenting imellem jord og himmel. Vi har det rigtig sjovt sammen, og forstår virkelig hinanden. Han ved mere om mig end nogen anden person gør, og jeg holder virkelig af ham. På det seneste er han begyndt at trække sig væk. Det ene øjeblik er han normal overfor mig, men det næste er han rigtig kold. Jeg spurgte ham for noget tid siden om det var fordi jeg havde gjort noget galt, men det var det ikke. Han stoppede så med den opførelse i en uges tid eller to, men nu er det vendt tilbage. Det gør virkelig, virkelig ondt at han ændre sig sådan, og det forvirre mig virkelig meget. Jeg havde overvejet at fortælle ham hvad det er han gør ved mig, men er bange for at såre ham… Hvad kan være grunden til at han trækker sig væk fra mig?
tilføjet af

han er

han er forelsket i dig og du afviser ham
tilføjet af

...

Jeg har overhovedet ikke afvist ham...
Og hvis han er forelsket i mig, så burde han vel vise det på en anden måde end at skubbe mig væk på.
tilføjet af

Drenge er bagud

Kan det tænkes, at det er hvergang I begynder at være "et par", trækker han sig ?
Der sker somme tider det for drenge, at de begynder at føle sig "fanget" i noget, som de ikke er klar til, og så skal de lige "ryste lænkerne af sig".
Det har ikke noget med dig eller hans følelser for dig at gøre (hvis ellers det er det der sker), det er simpelthen angst for at blive voksen og ansvarlig. Prøv at være tålmodig uden at klistre, og se om ikke det går over med tiden.
K.H.
tilføjet af

Måske, men...

Det kunne måske godt være noget af det du nævner, men jeg mener jo ikke at vi opføre os som ”et par”. Jo, vi er ved at komme tættere på hinanden, og på et plan vil jeg tro det er fordi han er bange for at få mig for tæt på eller ligne, at han trækker sig væk. Men altså, jeg er jo ligeså bange som han er for at få ham for tæt på.
Det er jo bare sådan at han forvirrer mig meget med denne ændrende opførelse. Og ikke nok med det, men han sårer mig faktisk med at være så kold overfor mig nogle gange. Han siger dog at det ikke er hans mening, og at det intet har med mig at gøre…
tilføjet af

To muligheder

Der er to mulige grunde til fyrens opførsel.
Enten er han ikke ligeså interesseret i dig, som du er i ham (og den tror jeg ikke så meget på) -
eller også udfører han det oldgamle scoretrick, at vise absolut nedkølet interesse, for at tvinge dig lidt længere frem i følelsesegistret.
Vil du have ham som ven eller kæreste - afgørelsen er din.
tilføjet af

Er det din søn????

er bange for at såre ham…
herregud, hvor du spilelr MOAR for ham.
Bliv dog voksen, kvinde.
Get a life!
tilføjet af

Svar

Nå okay, så det kan altså godt være det gamle scoretrick han har gang i. Det havde jeg selv tænkt på, men mente at det var lidt for vanvittigt.
Også lige med hensyn til det med ven/kæreste situationen: Er det bare at sige til ham at man er ved at få følelser for ham? For vi har tidligere talt om det, og der sagde han at han ikke vidste hvad han ville gøre hvis en veninde fortalte at hun havde følelser for ham. Men derefter sagde han at jeg ikke skulle opgive håbet for ting ville jo måske gå min vej…
tilføjet af

sikkert en Dating-fyr

de er kugleskøre allesammen - og du er så hamrende naiv.
Var det 9.klasse????
tilføjet af

Dreng/mand?Alder?

hvor gammel er du og hvor gammel er dit offer????
tilføjet af

Vi er...

Mit "offer" og jeg er begge 20år...
tilføjet af

Gå for det

Jeg læser dit svar som du er klar til at tage det næste skridt. Så gør det dog.
Så næste gang I er sammen, så læn dig over mod ham, spørg om han har et problem han har svært ved at tale om, eller om I har et fælles problem - og så trut munden til kys - og så tag den derfra.
Held og lykke med kærligheden.
tilføjet af

når han

Når han trækker sig ud af dig er det fordi i begge er små børn der er så naive og tror man kan finde den eneste ene når man er 15 år.
Det er der ingen (kun tvangs muslimer) som gør.
Lad ham trække sig ud af dig eller hjælp med at trække ham ud af dig !!!!!!!!!!
Leg og nyd hinanden og lev livet nu hvor I er unge.
Fast kærlighed skal du tænke på efter du er fyldt 20 år.
Når du fylder 20 har du haft 20 kærester og bollet med alle 10.
Sådan er det bare idag - altid - for alle.
Trine 21 år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.