104tilføjet af

Ældrebyrden køber ind i ulvetimen

Hej kære pensionister
Måske en lidt provokerende overskrift, men der skal jo lidt til at få jer op af stolene 😉
Der er én ting der undrer mig, og jeg håber, at I kan give et kvalificeret bud på det:
Hvorfor er det, at pensionister absolut skal købe ind mellem kl.17 og 19?
I har jo fri hele dagen?
Det må da være federe for jer, at købe ind midt på dagen, hvor der ikke er så mange mennesker?
Her tænker jeg ikke på de gange, hvor et aktivt pensionistliv gør, at der faktisk kun er tid til indkøb tirsdag eftermiddag.
Jeg tænker bl.a på de 5-10 pensionister i min lille forstad til Kbh. som konsekvent går i SuperBest eller Fakta kl 1730 for at købe en pakke toastbrød, eller 25 cl kaffefløde....hver dag.
Når de så har stået i kø sammen med os andre i laaaang tid (og snakket øret af alle som IKKE gider socialiserer, men bare gerne vil hjem) og endelig kommer til kassen, insisterer de på at betale de 15.75 kr. i 25-ører.
Og de vil tælle selv!...Højt!
Mens de kommer med lamme undskyldninger....."er der nogen der kan undværer en 25-ører, jeg viste ikke at det blev så dyrt?, undskyld jeg ikke lige fik vejet kartoflerne - det er der vel en servicedreng der kan gøre? denne mælkekarton har en bule - får jeg så ikke 2 kr. rabat?
Jeg kan naturligvis kun tale for mine lokale supermarkeder, men jeg har lagt mærke til det samme i supermarkederne i KBH, hvor jeg dog ikke kan skrive under på et mønster vedr. enkelte pensionister.
Så køb dog ind kl.1330 eller hvornår der IKKE er kø.
I har HELE dagen til at finde ud af, at der mangler salt, en tøjklemme, eller toastbrød.
Det er IKKE fedt at stå i kø og hører på den ævlen, og det er endnu mindre fedt at skulle vente på, at kassedamen tæller 25-ører.
Jeg er klar over, at der er enkelte stakler, der gør det med vilje, for at få menneskelig kontakt.
Men så mange stakler kan der sku da ikke være?????
Hvorfor køber DU ind, når der er størst kø?
tilføjet af

Jeg tror ikke du kan generaliser

Dine observationer urealistiske. Du siger du bor i en lille forstad til København hvor der bor 5-10 pensionister. Hvordan kan de fylde så meget hvis de kun skal have toastbrød salt og klemmer? De må da have hele depoter med den slags varer...måske de bestyrer en export til Polen eller noget.
Det undrer mig også at du ikke har mere medmenneskelig plads indvendig end du lader ane. At du ikke kan lade andre folk komme til at købe ind, fordi du bare skal TIL Nu OG heRRRRR...det er nærmest defintionen på egoisme. Synd at du har det sådan. smil til dem i stdet for. En dag er det sgu dig der står der 😉
tilføjet af

Tak for de to svar

Halfevil333 - tak for dit svar.
Ja jeg nævner 5-10 konkrete eksempler, ,men det er jo som skrevet kun dokumenterede eksempler. Lad nu være med at tage alt så bogstaveligt.
Som jeg skriver, har jeg oplevet det MANGE steder, Jeg kan kun DOKUMENTERE det hvor jeg bor lige nu.
Hvis du vil have definitionen på at dokumenterer, giver jeg det gerne.
Læs nu lidt mellem linierne - det er tilladt at tænke selv".
Da jeg har oplevet det MANGE stedet - faktisk ALLE de steder jeg har boet (og jeg er ikke ung) er det IKKE en generelisering.
Jeg er som sagt ikke ung selv, så jeg står (næsten) allerede for.
Til Cilotte:
Jeg tror ikke, at alle pensionister sidder og triller tommelfingrer. Det er jo for h.... også det jeg skriver.
Det er ikke et slag mod ALLE pensionister. Læs nu for satan hvad jeg skriver.
Det står ikke på græsk. det er ikke svært at forstå.
De du skriver om, er jo netop ikke de pensionister jeg spørger om.
Jeg spørger til dem der IKKE har noget at lave, og ALLIGEVEL absolut skal handle mens arbejdende mennesker skal købe ind.
Jeg glæder mig til seriøse indlæg!!!!!
tilføjet af

Eller ved folketingsvalg...

Jeg handler heldigvis ikke på det tidspunkt, er i butik så det er enten ml. 9-9.30 eller tidligst efter 18, men har oplevet den samme situation ved valgene. Det er jo heldigvis ikke så tit, men når det så er, så er der kl 8 når valgstederne åbner, fuldstænding fyldt med rimelig ældre mennesker, som jeg umiddelbart ikke bedømmer har et behov for at skulle stemme så tidligt. Det er lidt træls selv at komme for sent på arbejde for at kunne komme til at stemme, for jeg har ikke altid kunnet nå tilbage til kl 20... Slap dog af ,der jo åbent hele dagen...men nogle af os har jo ikke hele dagen... om nogle længere nede i tråden skrev, mange pensionister har jo noget at se til, men stadig nok ikke så mange timer om dagen som folk på fuldtid, og det jo som regel frivillige aktiviteter.
tilføjet af

Kan godt forstå dem

de søger kontakt, og vil gerne se nogle mennesker. Måske er der en i køen( ikke dig) der gerne vil slå en lille sludder af med dem, og så er dagen indspark reddet, og måske er dagen reddet. Hjemmehjælperen har ikke længere tid til at snakke, familien har travlt med at arbejde så de kan bo i deres store villa, køre deres lækre bil og rejse 2-3 gange om året. Så er der sgu ikke lige tid til at besøge mormor eller oldemor.
tilføjet af

Så du mener altså

at pensionisterne mere eller mindre skal lave en brugerundersøgelse i deres område for at vide hvad tid de må handle og stemme. Så vidt jeg er informeret betaler de samme pris for smørret som du og jeg, og kan købe det når de har lyst. Deres stemme er lige så vigtig som din, og de kan sætte deres kryds hvornår det passer dem
tilføjet af

Du er da dejlig rummelig

- Kunne du ikke prøve at gå i supermarkederne på de tider, du synes er "pensionist-tid"? så forstår du måske hvorfor det ikke er "prime-time" - for nogen!!
- tænk over hvad du selv gør. Hvad er det egentlig du skal nå, det ikke var meget nemmere at nå, hvis du handlede et sted, hvor tingene var lidt dyrere. Der er jo goså den mulighed at bestille dem over nettet go få dem bragt.... har du overvejet det?
tilføjet af

Jeg synes du er en tumling

- hvorfra ved du, hvem der har noget at foretage sig, der er mindst lige så vigtigt, som det du foretager dig.
- Jeg synes du er indskrænket.
tilføjet af

Hov for resten

glemte sgu da at jeg selv er pensionist, og jeg handler sgu når det passer mig, og endnu mere hvis jeg vidste at det generede dig.........
tilføjet af

Såså mocafe

der er bare en hel masse mennesker der ikke har opdaget at der er rigtig mange butikker der har åbnet i 12 timer mandag - fredag og måske 10 timer lørdag og ind i mellem søndag...
Det er forresten de samme mennesker der ikke har opdaget at døgn netto har døgn åbent og at der findes en masse nærkøbs butikker og tankstationer...
tilføjet af

65 og du har fået stemplet

Men det gælder ikke for mig- endnu har jeg masser af krudt i mig.😕
vi er præget af den tid vi vokser op i, og lige nu er det 'mig der kommer'
Børn er radar børn, hjemme drejer alt sig om dem, og den tendens følger dem.
Da jeg selv var ung, husker jeg ,hvordan jeg iagttog de gamle, når de sku' betale i bussen, jeg sad indvendig og gjorde lidt nar af dem 😖
senere kom jeg til ,at pleje syge og gamle i min udd.
Der fik jeg en helt anden selv indsigt.
'Kære træt af kø' egentlig forstår jeg godt din frustration,for dit liv kører hurtigt nu-- men vent bare ,som pensionist kører det endnu hurtigere, fordi du pludselig har tid til, alt det du ikke nåede<<<<<<
Må tilføje😮 og vi blir ikke hurtigere oppe i hovedet,
Jeg vil sige dig-- fremtiden kommer helt af sig selv, og hvis du når det?
Og står ved kassen og skal betale, mens 25 ørerne falder ud af dine hænder
og du rækker din pung til kassedamen-- vil du ikke nok?[l][l][l]
Tilføjelse: Jeg har aldrig følt , at folk tripper- tværtimod, men mange træder til, kom nu skal jeg hjælpe dig!!!!!!
HUSK NU , AT LEVE I NUET- DIT TOG KØRER HURTIGT
tilføjet af

Det skal du

sgu, da ikke blande dig i, lad du andre om at planlægge hvad de skal. Er din tid (og er du) mere vigtig? kontra fru Hansen på 78. Egoisme er navnet for den slags, først mig og så mig og så mig igen😮.
tilføjet af

Det kunne godt nok

få jer op af stolen (og ned i supermarkedet) 😃
Der bruges en masse energi på at føle sig forurettet og ramt.
Dog er der ikke mange der har givet sig tid til læse mit spørgsmål og rent faktisk besvarer det.
Hvis I gad læse mit første indlæg ville I kunne se, at jeg netop ikke putter alle pensionister i samme bås, jeg påstår ikke at vide hvad I bruger jeres tid til, osv osv.
Om jeg har ret til at være irriteret er ikke noget jeg sørger ind til.
Om pensionister har ret til at købe ind i ulvetimen betvivler jeg ikke og det er heller ikke det jeg spørger ind til eller argumenterer for.
Nå pyt med det - det fik da gang i en debat
tilføjet af

ældre her og der og allevegne

Der er 1,2 mill ældre på overførselsindkomst i DK, så hvis de alle skulle handle i det tidsrum du foreslår, så ville køen være endnu længere for dem, end hvis de handler i det tidsrum, hvor det arbejdende folk skal handle ind i hast med måske 3 unger på slæb.
Desuden ville de ikke kunne fortælle historier om umulige unger til deres med-pensionister, hvis de handlede uden for ulvetimen. Em skam at de ikke derved kunne holde liv i myten om forkælede børn og forældre med for mange penge.
Hvis de på et eller andet tidspunkt i deres liv havde vist sig som værdige indehavere af titlen "bedsteforældre" og rent faktisk, da de havde chancen havde forkortet børnenes institutionsliv ved f.eks. at tage sig af børnebørn i ulvetimen eller havde hentet børn i institutionerne, så kunne det være at den voksende irritation mod ældre i køen ville være mindre udtalt og overbærenheden lidt større.
tilføjet af

ja 15 svar incl. dit eget

sikke en bølge. Man kan jo dårlig komme til for råberier. Nu kom den så på forsiden, det kan være det hjælper din debat lidt på vej, for det trænger den vist til.
Så her: Hvorfor skrider du ikke bare, og handler på nettet? Det kan da ikke være et problem, og når man er så fortravlet og stresset som du tilsyneladende er. Du skal vist bare holde dig væk fra andre mennesker.
Vi andre har ikke problemer med at holde pensionister og andet godtfolk ud. Jeg tror endda det er sundt for alle, især børn, at lære at der findes mange forskellige slags mennesker og mange forskellige slags tempi, som alle skal tolereres. Det er da ihvertfald ikke folk som dig, der kan lære andre om tolerance og medmenneskelighed.
- og så tror jeg iøvrigt det er bedst og sundest for dig at gasse ned. Gå til lægen og få undersøgt dit blodtryk eller noget.
tilføjet af

det gør

muslimerne også.
tilføjet af

Når jeg

Når jeg en sjælden gang køber ind mens der er flest mennesker, så er det af ren og skær nød.
Jeg er ikke pensionist men jeg gør også alt hvad jeg kan for at undgå myldretiden, for jeg hader køerne, "tællerne" og menneskehavet man kan opleve på det tidspunkt. Derfor er jeg begyndt at handle ind efter aftensmaden eller f.eks. mandag eftermiddag når jeg har fri. Så bliver det større indkøb, for så slipper jeg for at skulle afsted hele tiden, i det der djævelske tidsrum hvor vi alle har fri.
Men det irriterer også mig at folk der har hele dagen absolut skal handle når der er allerflest mennesker. Jeg forstår heller ikke nogle af de lokale pensionister som altid brokker sig over at den lokale handelsskoles elever fylder meget på visse busafgange. Pensionisterne har for pokker ikke noget presserende de skal (medmindre vi tæller banko som først er sidst på eftermiddagen) mens eleverne sikkert har mange ting de skal nå. De kunne jo evt. vente én bus (de kører hvert 10. minut) i stedet for at vælge de to afgange om dagen hvor de ved at der er rigtig mange unge mennesker med.
Jeg har som sådan respekt for alle mennesker, men min barndoms lærdom om at alder berettiger én til særlig respekt, den er altså gået fløjten. Selvom jeg f.eks i ældreplejen har mødt mange søde og glade ældre, så møder jeg også flere og flere i det offentlige rum som er både ubehøvlede og selvhøjtidelige. At man bliver gammel er ikke et frikort til at opføre sig som enevældig hersker og herfra nyder man ingen respekt, hvis man i det mindste ikke kan opføre sig ordentligt overfor andre. En ældre er ikke en særlig ophøjet, det er bare et menneske med en væsentlig højere alder end mig.
tilføjet af

svaret er

man skal handle ind lige inden lukke tid ca 5 min i lukke tid hold kæft der er plads.
og det kan jeg så kun udtale mig om da jeg har arbejdet i et supermarked der er så god tid til alle dem der knokler ude på arbejdsmarkedet endnu og pensionisterne bare rolig de handler hele dagen og de står som de første til at blive lukket ind når der åbnes for tilbudene der er jo til for dem og for de arbejdsløse( som der næsten ikke er nogen af ) efterlønnerne osv. sgu da ikke lavet for dem der arbejder hehe--
og så husk du kan jo handle online købe dine grønsager så de er leveret til din dør osv. så ikke så meget brok men slap af og bag nogen boller når du kommer hjem fra jobbet
tilføjet af

Det er godt nok en mundfuld

- men jeg tror at du overser en hel del ting.
Adskillige af de pensionister samt andre du nævner har måske siddet i et ambulatorium og ventet på at blive aflyst en hel dag, hos de samme mennesker kommer hjemmehjælpen (hvis den kommer i det hele taget) først kl. 15:30, men hvor pågældende skal være hjemme hele dagen, de er måske de samme mennesker som i mere end 4 timer har ventet på Falck eller VBT - der kan være mange GODE grunde til at de så først når forretningerne i ulvetimen.
Jeg kan godt se at det kan føles irriterende at skulle stå i kø efter den gamle med sine små mønter - men hvad er 2 minutter ekstra mod evigheden? Intet ........
Til gengæld skal jeg afsløre for dig hvad jeg finder mest irriterende i en kø i et supermarked; det er alle de, som (uanset alder og køn) endnu ikke har opdaget at når man når kassen, så skal man betale.
Det, at skulle betale ved kassen kommer altid bag på disse herlige individer, som når kassedamen har oplyst beløbet mindst 2 gange, først da giver slip på mobilen eller tankerne og begynder hektisk at gennemsøge samtlige lommer, tasker, poser, m.m. for at lede efter deres penge.
Dette synes jeg er den mest smagløse og respektløse adfærd jeg oplever i et supermarked.
Det andet generer mig ikke.
tilføjet af

så skulle du se om formiddagen

pensionister, arbejdsløse og studerende, der tager deres studie som en fritidsbeskæftelse, fylder supermarkederne godt ud om formiddagen, der er bare flere i ulvetimen af den enkle grund at forbruget er steget til svimlende højder.
Hvis supermarkederne ikke havde kunder om formiddagen, kunne de ligesågodt lukke.
tilføjet af

...

..om formiddagen, altså.
tilføjet af

Ud af min kø...

Hold kæft hvor har du bare ret....jeg tænker selv det samme hver gang jeg står og koger i den skide kø, man vil bare gerne få gjort sine indkøb og så hjem efter en lang arbejdsdag, men nej nej nej....pensionister, arbejdsløse, bistandsklienter og div. andre der går hjemme hele dagen skal selvfølgelig også handle ind NU!!!! PISSE IRRITERENDE!!!!
De burde have forbud mod at vise sig i dagligvarerbutikkerne mellem kl. 15-18 🙁
tilføjet af

Hvis du

allerede har mulighed for at være i butikken kl. 15, så skulle du holde din kæft og få handlet ind i en fart, så du ikke er i vejen når vi andre kommer
tilføjet af

Giv plads...

Har jeg nogen gange men kl. 15 er butikken sku stadig fyldt med div. irriterende elementer paphoved!!
Næh de skulle fandme også have forbud mod at benytte vejene i myldretiden ha ha 😃
tilføjet af

Ja for pokker

de skulle fandeme have forbud mod at trække vejret mellem 12 og 22
tilføjet af

Er det dit største problem

så herregud da....!
tilføjet af

Ja,

og for at handle i Ikea efter kl. 15, burde Ikea forlange fremvisning af børnecheck....!!
tilføjet af

hvor har du bare ret mocafe

Det er lige nøjagtig det samme jeg vil sige for medens man er ung har man så meget fart på at man somme tider glemmer at de ældre måske sidder meget alene og er ensomme , man behøver faktisk ikke være så gammel før det kan være hyggeligt at se lidt mere til andre mennesker , men alle har så s.... travlt med at tjene penge.
Hvis man giver sig tid til at ja så lidt som bare et smil kan man give et andet menneske en rigtig god dag............
tilføjet af

Tror du ikke

at pensionister laver noget (sort) så vi handler også på vejen hjem.
Hvordan kan du se på en person om han eller hun er pensionist eller nogen af de andre ting du nævner?
Hvorfor, tumbe, handler du ikke ind til en uge af gangen, eller en måned, så kan du handle om søndagen, der gider pensionisterne ikke, da alle de mærkelige da er ude at købe bleer.
tilføjet af

Tag den!

Ved sku´ ikke lige hvad fru Jensen på 90 år skulle udføre af sort arbejde men det kan du måske fortælle mig? 😉
FORDI jeg ikke gider at drikke mælk eller spise brød der er en måned gammel, klaphat!!
Men iøvrigt en rigtig god ide´ til jer da kattemad på dåse jo sagtens kan holde en måned 😉
tilføjet af

mundlam

Du er sku TOTAL idiot!!!!!
tilføjet af

Gaaabbb

Ja gaaaaabbbb et intelegent indlæg der....
tilføjet af

Ældrebyrden..som også du og jeg engang...

bliver en del af.
Pensionisterne kunne med lige så god ret spørge dig!, hvorfor i alverden du dog ikke handler ind i weekenden hvor du har bedre tid til det og behøver ikke blive sur og stresset imens.
Jeg synes egentlig at det er en underligt konstrueret problemstilling, det her med, at pensionister nu pludselig ikke må handle om eftermiddagen. Ærlig talt oplever jeg det altså ikke som et problem. Derimod synes jeg at vrisne og utålmodige handlende gør det til en langt større pestilens at handle, end gamle fru Hansen som lige skal bruge et halvt minut ekstra. Mere er det jo sjældent og hvis et halvt minut vælter ens tidsplan så har man fyldt for meget på sit program.
Fuldstændig som du og jeg, har den "ældrebyrde" du taler om været arbejdende og fortravlede folk og som jeg skriver indledningsvis bliver vi jo selv uundgåeligt selv en del af "ældrebyrden".
Står vi en dag klokken 5 om eftermiddagen og opdager at vi mangler noget til aftensmaden, jamen så skal vi sgu da for pokker have lov at gå ned at købe det uden at føle os stigmatiserede.
Derfor synes jeg på en måde at det du ytrer er grænseoverskridende grænsende til groft. Simpelthen fordi du ønsker, at bestemme hvornår andre mennesker "bør" handle ind og ikke handle ind.
ALLE mennesker skal da som en selvfølgelighed have lov at handle ind nøjagtig lige præcis hvornår de ønsker det inden for butikkernes åbningstider.
tilføjet af

Indkøb

Jo ser du min lille ven,vi pensionister er skam ikke færdige med alle de ting vi render til hele dagen før sidst på eftermiddagen og så er det jo der vi handler ind,godt nok møder vi mange sure og stressede mennesker,men de når måske ikke selv pensionistalderen sådan som de stresser sig selv ved aT GÅ OG HIDSE SIG OP OVER SMÅTING I DERES HVERDAG.
tilføjet af

De unge er i vejen for os

når vi gør vores beskedne indkøb.
Heldigvis kan de ikke selv lave koldskål af kærnemælk som os.
Så vi kan komme til kærnemælken, mens de kun kender til at købe den færdige koldskål.
tilføjet af

:).

Vil ikke mene du har ret.
Størstedelen af føtex koldings kunder er pensionister. Størstedelen handler altid om formiddagen, og hvis vi ikke når over 50 % hjem inden formiddagen er ovre, så er vi lost. Der sker ikke ret meget om aftenen fra pensionisternes side!
tilføjet af

Net- handel.

Hej.
Net handel er at fremme for travle mennesker så bestiller man sine madvare over nettet og får dem bragt til døren eller henter dem selv i Supermarked og de er pakket.
Eller man kunne forstille sig et elektronisk system som de har på bibliotekerne og indlæser selv de vare man har købt så vil det gå lidt mere gninings frit og man kvinder vil slippe for ensformig arbejde og kunne bruge deres sociale kompetancer meget bedre inde for andre områder.
Mvh
tilføjet af

indkøb

jeg er en ældre herre det er dog en mærkelig instilling at have at nogen tror de skal bestemme hvornår andre skal handle er det ikke det man kalder afstumpet og højrøvet
jeg kan medele at jeg er aågang 1932 og jeg bestemmer sku selv hvornår jeg handler så længe jeg kan det skal andre ikke tage stilling til nemmelig BASTA.
tilføjet af

hey

du jo helt væk,der er sku da ik nogle pensionister som har så mange kr til at købe ind i superbest.
men i netto er de FJOLS ja alser dig
tilføjet af

hvor smålig

hvor smålig har man lov til at være !!!
giv dog plads til alle vær lidt rummelig
find noget andet at brokke dig over...
ser det ikke som noget problem, har selv to herlige troldepiger der skal købes mad til når jeg har fri fra job kl 16 og ja de er også med ude at handle dels fordi det er naturligt at de er med til at lære på den måde hvad der er en fennikel og hvad der er ingefær og så kan man få en herlig sludder om hvor vanilien kommer fra eller om der findes bananbøjnings fabrikker osv. og så lige at møde en eller andens farmor eller bedstefar der er ude at handle på samme tid det giver da sammenhold..
så mit svar til brokkeren her er RUMMELIGHED frem for alt så bliver DIT sure indkøbs problem måske en positiv oplevelse istedet for.
tilføjet af

sådan er indkøbslivet

alternativet er vel, at vi indfører forbud mod pensionister i myldrertiden!!
Vi må ikke en gang ryge i køen, hvis vi da overhovedet må være der!
tilføjet af

Sikke en debat...

du fik startet....mener stadig hvad jeg sagde og så kan Mocafe og andre blive forargede alt hvad de vil. Og alle går fuldstændig amok i pensionisters rettigheder og bliver vildt forurettede. Men stadig kan pensionister også godt tage hensyn og det er sgu ikke kun for vores andres skyld men også deres egen.
Når jeg engang går på pension og ikke skal noget hver dag for at tjene lidt penge, så gider jeg da heller ikke handle når hele familien Danmark står der med yngelen på vej hjem ( gider ikke høre de trætte skrigende unger hvis jeg ku blive fri) eller stå op før fanden får sko for at være den første i stemmeboksen...eller absolut skal køre i bussen når ALLE andre gør det, jeg vil da nyde at kunne gøre det hele når der er mindst kø og masser af sæder i bussen.
tilføjet af

Fordomme...

Hvilke unge mennesker taler denne uvidende pensionist om. Jeg laver sgu selv min koldskål og den er sikkert ligeså god som din, og der er oftere udsolgt af kærnemælk end af færdiglavet koldskål... Synes bare lige at det var et temmelig dumt indlæg, havde ikke noget med trådstarterens debat at gøre...
tilføjet af

Undskyld

jeg vidste ikke at man skulle hedde Jensen og være 90 for at være pensionist.
Og nej, mælk og brød skal da købes hver dag, medmindre man har en fryser, men med din indstilling kan tørret pasta og dåsepølser, holde sig i 100 år.
Kattemad på dåse, holder ikke så godt som Corn Flakes, velbekomme, dummesen.
tilføjet af

de køber da ind kl 9-12

hej jeg arbejder i kvickly og langt de fleste køber ind fra 9-12 men der er nogle som kommer 13-15 men derfra er de alle væk.
men måske er de bare skøre derover i kbh vh mig fra århus😉
tilføjet af

Det var en vits

Troede at det klart fremgik af mit indlæg... tumpe!!!!
tilføjet af

jeg handler

Jeg må da indrømme at jeg handler mellem 17 og 19 men det har noget at gøre med mine arbejdstier, jeg har fri hver dag kl. 14 og når jeg så har fri skal jeg ned i min datters børnehave og hente hende da hun kommer i børnehave hverdag kl. 6 om morgenen, og inden at vi er hjemme så er kl. 17, og så skal jeg lige handle.
Men jeg ved fra min dattes farmor som er pensionist at butikkerne først fylder deres tilbuds varer op efter kl 12. For hun tager tidligt afsted for at handle, men det er jo lidt svært når der så ikke er noget på hylderne hun skal bruge.
så det er ligeså meget butikkernes skyld at de ældre er ude og handle på det tidspunkt.
Jeg kan da se det dengang jeg selv var i butik, hvordan hylderne var tomme stort set alle stederne.
Hilsen
En enlig mor med fuldtids job.
tilføjet af

jeg er enig..:-)

Til dig der har oprettet dette indlæg...:-)
jeg kunne ikke være mere enig med dig, og jeg taler fra erfaring, jeg har i mange år arbejdet i butik, gør det godt nok ikke mere da man bliver tosset oveni hovedet med de arbejdstider der er kommet, ( som også er for dårligt, og der burde gøres noget ved, men som sagt det er et andet emne..)
HVER DAG kom der de samme ældre koner ind, og mænd i butikken og klagede over vi aldrig havde det de skulle bruge, " nu havde de jo bevægede sig hele vejen herned" kl er 16, og vi åbende kl 8.30. De ting de klagede over vi ikke havde var: begrænsede varer der stod i tilbudsavisen, så hva fanden regner de med, når de kommer kl 16, og det er et begrænset parti, " så få dog fingeren ud, og kom derned når vi åbner..."
jeg ku ik lade vær med at grine, over alt det du skrev, om dem, for de passer virkeligt det hele, men jeg må også lige passe på hvad det er jeg siger, for jeg elsker min dejlige mormor, og ville gøre alt for hende, hun er også lidt tosset, og elsker at snakke med andre hun møder på gaden..og det er jo ikke alle der har en de kan snakke med, så hvis vi nu alle huskede vores gamle, ringede til dem, og fortalte vi elsker dem, og vær mere sammen med dem, kunne det måske i længden hjælpe noget, hvem ved...???
og så lige en anden ting: jeg forstår godt nogen gange at de først handler så sent som de gør, for det er ikke alle butikker der er for gode til at fylde varene op, tidligt, men i gamle mennesker, de har som regl fået varene, de kommer om lørdagen, så sæt stokken i gulvet, og kræv jeres varer, for i de fleste tilfæle ( måske 90 % ) har de varene, men gider ikke hente dem, fordi de står nederst på pallen, så er det lettere at sige, " dem får vi først senere" jeg HADER den bemærkning...!!!
GOD SHOPPE TUR NÆSTE GANG, OG GOD SØNDAG...:-)
tilføjet af

Jo! SÅ mange stakler ER der!

Hvis du ligefrem har set et mønster, så må du jo også kunne regne ud, at lige netop de 10 pensionieter der har lagt deres liv tilrette så det generer dig mest muligt, er ensomme stakler, der bare søger lidt selskab.
Hvis du lader dig irritere af så lidt, som en pensionist på indkøb - så skal der godt nok ikke meget til at irritere dig.
tilføjet af

jeg elsker også dig

Dette spørgsmål kræver et modspørgsmål.
Hvorfor slal I altid betale med plastikkort,hvis I havde kontanter gik det meget hurtigere.
Jeg er også pensionist men arbejder alligevel.
Tak
tilføjet af

svar på indkøb

jeg ved da godt hvorfor at de først køber ind de pensionister mellem kl.17 og 19 for der har deres hjemmehjælp været der,de ved jo ikke altid hvornår at de kommer også må de jo være hjemme hele dagen og vente på dem,derfor køberde først ind når vi andre mennesker har fået fri fra arbejde.[:|]
Jeg handler somregel selv mellem 17 og 19 eller om lørdagen,der har jeg tid...🙂
tilføjet af

Størst kø?

Nu er jeg studerende og jeg så fortælle at kl.13 i almindelig hverdag er køen i Netto lige så lang som kl.18.
Sagen er jo at der er færre på arbejde kl.13 end kl.18 og derfor er færre kasser åbne, så egentlig kan jeg ikke se problemet for hvad tid de køber ind.
Jeg synes mødre med barnevogne er værre. Sæt dog den barnevogn udenfor, den kan jo ikke være der og de kører ind i alt og alle.
tilføjet af

Det er da et område

hvor der endnu ikke er forbud for bestemte aldersgrupper OG HELDIGVIS FOR DET!!!
tilføjet af

vestjylland

ja, det passer nu ikke til mig, for jeg bor i Holstebro. Her kører busserne kun til
kl.l7,15 så det går altså ikke. Om lørdagen til kl. 12- og søndag kører de slet ikke.
Så flyt du bare til vestjylland. Jeg tror, du vil få flere problemer her.
Venlig hilsen fra fru Nielsen på 82.
tilføjet af

Apartheid

Og nu vi er i gang med at stemme nogle grupper ud af det offentlige rum, hvad så med de arbejdsløse og dem på bistand. Og de syge. Og dem der arbejder i weekenden. Hvad bilder de sig ind at tro, at de har de samme rettigheder som os andre? Måske skulle vi indføre en slags apartheid her i smørhullet: de vigtige mennesker for sig og de betydningsløse mennesker for sig. Så kunne man simpelthen få et id-kort, der gav adgang til butikkerne på særlige tidspunkter for de vigtige, og så kan rosset komme på andre tidspunkter. Så må man bare krydse fingre for, at ens medmennesker når at blive bare en anelse mere tolerante inden man selv bliver en af de betydningsløse!
tilføjet af

Bortset fra dem

Som efterlader frostvarer alle steder i forretningen i stedet for at bære varen tilbage hvor den hører til...uPz! det var et lille sidespor.
tilføjet af

Varanen har en point der

Alene udtrykket "ældreBYRDEN" er en klar fornærmelse mod en befolkningsgruppe der har stridt og lidt for at "det arbejdende folk" af i dag har det forholdsvis godt økonomisk og socialt...Det der er galt er ikke pensionisterne men DIG "træt af kø" eller what ever du kalder dig, sjovt jeg tror heller ikke du har meget køkultur eller pli i det hele taget, du har simpelt hen ikke nogen respekt for de mennesker, folk som dig er faktisk en byrde for os andre som godt kan være tålmodige i en kø.. that's all folks´ og dette er skrevet af en´ som IKKE er pensionist eller på overførselsindkomst eller andet, og som også må stå i kø efter fyraften. Så hej alle i pensionister derude, handel i bare HVORNÅR i vil og så tit i vil.. mange knuz [l]🙂😉[f][s]
tilføjet af

Varanen har en point der

Alene udtrykket "ældreBYRDEN" er en klar fornærmelse mod en befolkningsgruppe der har stridt og lidt for at "det arbejdende folk" af i dag har det forholdsvis godt økonomisk og socialt...Det der er galt er ikke pensionisterne men DIG "træt af kø" eller what ever du kalder dig, sjovt jeg tror heller ikke du har meget køkultur eller pli i det hele taget, du har simpelt hen ikke nogen respekt for de mennesker, folk som dig er faktisk en byrde for os andre som godt kan være tålmodige i en kø.. that's all folks´ og dette er skrevet af en´ som IKKE er pensionist eller på overførselsindkomst eller andet, og som også må stå i kø efter fyraften. Så hej alle i pensionister derude, handel i bare HVORNÅR i vil og så tit i vil.. mange knuz. [l]🙂😉[f] [s]
tilføjet af

Yep, og jeg håber, at jeg

en dag er en del af ældrebyrden! Det er i hver fald bevis på, at jeg så har været her længe nok...! Og jeg agter ikke at stille træskoene, sådan lige med det samme 😉
Elsker gamle mennesker og elsker deres historier... det er en del af vores overlevering til yngre generationer.
tilføjet af

Måske skyldes det social-fobi

men der er råd for det. Med vores tekniske færdigheder og internet og blah blah, kan de jo bare bestille deres varer via nettet. Smart ikke, og så kan vi andre som ikke har pensionist-berøringsoverfølsomhed, stå i kø med vores dejlige pensionist-medmennesker...
Jeg står der gerne..!! 😃
tilføjet af

klynke-klage-generationen

"Elsker gamle mennesker og elsker deres historier... det er en del af vores overlevering til yngre generationer."
Folk i alderen 60-80 og en del i slutningen af halvtredserne er aldeles utålelige at høre på, og de har så helvedes travlt med at nagge på yngre generationer og deres levevis, så der er ingen udover dem selv, der gider at høre på dem. Der er stadig nogle få tilbage af de helt gamle, der faktisk var søde, hjælpsomme og opmærksomme på andre end sig selv, men verden er overtaget af klynkende, klagende, vrissende, dominerende selvfede, overforbrugende, fordrukne efterlønnere og pensionister.
Jeg har efterspurgt ældrefri rejsemål, dengang jeg så, at der var forbudt for børn på visse rejser, så jeg anede et lys forude og spurgte om man ikke nok kunne blive fri for ældre overbegloende og højrøstede skidefulde ældre på visse hoteller, men muligheden eksisterer desværre endnu ikke.
For at blive fri for ældre i supermarkederne, kunne vi andre begynde at opføre os ligesåmeget som svin overfor dem, som de opfører sig som svin overfor andre.
Giv dem en skideballe eller skub og mas tilbage, når de skubber, maser, stjæler din tid, og brokker sig over dig eller dine børn. Så kan de lære det kan de! Og måske holder de sig så borte fra de mest travle tidspunkter.
Send de ældre på genopdragelsesanstalter
tilføjet af

Næ, det skyldes DF-fobi

Størsteparten af ældregenerationen er nazister dybt ind i sjælen, og deres ondskabsfuldhed begrænser sig ikke kun til de fremmede. Den stikker dybt og inderligt ind i ALT, der ikke ligner dem selv på en prik.
Når jeg ser en i alderen 60-80 så er der associationer til Pædofile Thailandsfarere, grådige generationstyve, nidkære sortarbejdende skattesvindlere, idioter der bagtaler deres egne børn og børnebørn, utålelige naboer, der brokker og klynker over alt. Overforbrugende, nidkære og nærige og med en evindelig hønserøv midt i fjæset.
Øv for en pensionist-generation vi har med at gøre i dag !
tilføjet af

Hmmm

Du bliver også ældre engang............forhåbentligt.
Så kan du jo blive et godt forbillede 😉
tilføjet af

Du prøver bare på at provokere,

det lykkedes ikke, selv om jeg finder dit indlæg ganske underholdende.
Hvad er dit formål?
tilføjet af

Tror du...?

Eller bliver vedkommende som han/hun har en forestilling om, at vores ældre er?
Det tror jeg ikke, med den mavesure indstilling.. men håber da at jeg tager fejl! [f]
tilføjet af

næ, jeg er pisse-træt af 1,2 mill tilbagelænede

overforbrugende, dovne, fordrukne, sure, børnehadende, navlepillende ældre, og måske er det ikke lige ved familiefesten man lufter den stærkt stigende modvilje mod generationen, der kørte danmarksøkonomien på røven op til flere gange, sked deres familier et stykke, bollede til højre og venstre, ikke gad deres børnebørn, så deres filosofiske ideologi gennem bunden af en ølflaske eller Amarone, lod deres børn overtage gælden efter det offentlige overforbrug og i dag gælden efter DERES boligfest!, så hvis der er nogle der læser med, så kan de jo se hvordan en del TÆNKER om de ældre i dag. Måske skulle nogle flere blot sige det HØJT!
tilføjet af

Åh nej!!

Skal vi nu også høre om DF. på denne side også??
tilføjet af

Frygteligt samfundsyn at have

Jeg troede ikke der kunne eksistere så lidt respekt for de ældre som det jeg lige har læst, man tror det er løgn, og så kalde sig ældrehader.. du havde slet turde skrive noget af dette hvis du havde haft en profil her, skam dig. du skærer jo alle over en´ kam, de fleste ældre JEG kender er glade for deres børnebørn, det har man ikke mindst kunnet se i denne strejketid hvor de ældre har måttet passe børn.. og med hensyn til overforbrug så tror jeg nok mange ældre har bedre økonomisk sans også fordi de har lært at spare, og jeg tror nok også at hvis du havde et hus der steg i værdi ville du jo nok også udnytte den chance...Beklager men jeg føler mig ikke meget tilbagelænet, jeg har måttet kæmpe for det jeg har i dag. Resten af det du har skrevet vil jeg slet ikke kommentere.
tilføjet af

Åhlålelålelååhlelelålej !

ja hvorfor ikke❓- og nu vi er i gang, skal vi så ikke lige vende de ældres holdninger til Stasilignende overvågning, tvangsfjernelser af børn, tvangsforflytninger af mennesker, tvangsarbejde for alle andre end den selv, sult og død forårsaget af ældres pensionsinvesteringer i fødevarer og råvarer som konsekvens af post-kreditkrisens tab i finanssektoren, børn på piller som konsekvens af en offentlig sektor på skrump og børn som offentlige burhøns, en grundlov på skrump og en vaklende retssikkerhed, og skal vi ikke lige høre dem, om afgiftssænkninger på vin og sprut var værd at sælge Danmark for - skal vi ikke lige det❓Og samtidig må vi hellere finde nogle gode lystløgnere til at skrive nogle positive ord om dem på deres gravstene - når den tid kommer (forhåbentlig går der ikke så lang tid!)
tilføjet af

jeres kamp for det I har

er ikke kommet af at arbejde, for man sveder ikke af at omlægge lån med regningen placeret dybt i børnebørnenes sparegris. Jeres økonomiske sans består i at galpe op, klynke og klage og VENDE RYGGEN TIL, når tvangsauktionerne, ledigheden og konsekvenserne af JERES uansvarlighed og overforbrug rammer ALLE ANDRE END JER SELV!
tilføjet af

Det havde da netop noget med indlægget at gøre

at være i vejen for dem der fortjener at komme til.
tilføjet af

Meget mærkeligt

Hvis det er rigtigt, så vil jeg gerne vide hvem det er der raner alle de gode, og ofte begrænsede, kø-tilbud til sig mens vi andre er på arbejde så??
Ikke et kritisk indlæg, men en virkelig nysgerrig en🙂😃😉
Knus fra en undrende[s][l]
tilføjet af

IIIH altså

du er det rene guf for en psykolog.............
tilføjet af

Fobi eller fobi ikke?

Dit ganske interessante indlæg får mig (selv om jeg ikke er helt i den aldersgruppe du omtalte tidligere) til at sige "øv, for en menneskefjendsk person vi har her".
I din verden er der ikke plads til andre end dig selv, dig selv og endnu engang dig selv.
Når jeg læser dit indlæg, så er der associationer til yngre mennesker, der sidder på deres bare og venter på stegte duer der flyver ind i munden, en befolkningsgruppe der vil det hele og kan ikke ret meget, nogle personligheder der ikke har fundet deres ståsted, (hvorfor dette så skal gå ud over andre, kan kun du forklare) - og sådan kunne jeg blive ved.
Jeg holder især meget af din påstand om nærighed - hvad er det du ikke har fået? Er der gået en arv din næse forbi? Er du blevet forbigået på din fødselsdag eller til Jul?
Herrejemini - du har det vel nok svært, ik'?
tilføjet af

tudefjæs

hej😃😃 man må da håbe at du kommer igennem livet uden større problemer end det 😃😃
tilføjet af

Jamen så håber jeg da vikelig

At du får en FED regning for dine forældres eller bedsteforældres "eskapader" men du glemmer en´ ting og det er at i unge er ikke sene til at møde op når der er noget at arve og boet skal deles, så er i ved at flå hinanden for at få de bedste bidder af levningerne og de må jo være rigtig riglige for mange ældre, ifølge din beregning.
tilføjet af

Hun har sgu da ret!!!!!!!!!!!!

Jeg synes det er 100% rigtigt hvad der bliver skrevet, og jeg synes også det er pisseirreterende når køen er fyldt op med pensionister som har haft hele dagen, men den generation skal jo absolut have middagssøvn så de bagefter kan brokke sig til højre og venstre om hvor dårligt de sover om natten, ja det tror da helvede, prøv at droppe middagsluren, og fis i super best og gør dine indkøb, så vi andre kan komme til efter fyraften.
tilføjet af

hahaha, arv - efter 68'erne ... haaaahhaaaahhhaaaa

*klasker mig på lårene af og tårerne triller ned af kinderne og griner røven i laser*
de lede svin efterlader sig intet andet end negativ asocial arv i stride strømme, og har allerede ædt deres oldebørn op inden de overhovedet er født ved deres pyramidespil på boliger, og efterlader sig et kollaps, der vil få 1930 til at blegne i omfang og styrked. Rend mig dog i røven med jeres arv, men lad være med at tvære mere negativ asocial arv af på jeres efterkommere gennem stigende boligpriser opnået alene ved stadigt mere langfristede og risikobetonede lånetyper. Tak hvis I skrider nu med et regnskab i nul!
Grådige overforbrugende tyvagtige vanevandaler!
tilføjet af

fru hønserøv

nej dog for en gang skidne æg, De der fik lagt.
Tag dog endnu et afdragsfrit lån til køb af en ny injektionsovn til de hungrende køkkennarkomaniske pulsårer og send regningen til børnebørnenes sparegris i julegave og æd, drik og rejs som resten af din rådne generation altid har gjort.
For min skyld kan I gerne skride snarest muligt - og helst i svinget!
tilføjet af

jeg ved det!

"Hvis det er rigtigt, så vil jeg gerne vide hvem det er der raner alle de gode, og ofte begrænsede, kø-tilbud til sig mens vi andre er på arbejde så??"
Der er altså så mange murstensguffende stålgebisser i dette land, at de synes allestedsnærværende konstant, men jeg kan forsikre dig, at de murstensguffende stålgebisser er altædende, så kø-tilbuddene er gennemgnaskede og ganske uappetitlige, hvis de har levnet noget som helst.
tilføjet af

guffeluffe

"du er det rene guf for en psykolog............. "
Misforstået! Psykologerne, og især de ældre af slagsen, fortrækker at guffe mursten med deres stålgebisser.
tilføjet af

Mettemokke

- du er genkendt - dine udokumenterede, platte vulgariteter får min hønserøv til at blive stolt af sig selv.
Tænk hvis denne (hønserøven, altså) kom til at ligne dig; det ville være nok til at overveje selvmord.
tilføjet af

Kære Mettemokke

du ved godt, man ikke må lyve - så hvorfor i alverden påstår du at du arbejder?
tilføjet af

hykler!

Årh hvad, total neder fru klynkerøv! jeg mindes en tråd, hvor du efter en hed kamp pudsede den lånte fjerdragt og den af små kineserbørn fremstillede papglorie og undredes over at være skudt ting i skoene, som ikke passede - hykleriske dobbeltmoralist!
tilføjet af

jeg står parat til at hejse flaget på hel

så kom der alligevel en til begravelsen
tilføjet af

Tak for det

- men du behøver ikke at gøre dig nogen ulejlighed, lille Mettemokke, alias åndsamøbe.
tilføjet af

Ja, de små Kinesiske børn

kan dog i det mindste fremstille en papglorie - det kan du ikke engang.
Når du nu få øvet dig i at udvide dit ordforråd, anvende almindeligt sprog, m.v. - kom da igen, så kan det være vi kan debattere.
Dit niveau er så langt under bundlinien, at det ikke er noget værd.
Hvordan tror du jeg kunne genkende dig? Fordi dit ordforråd er så begrænset, at har man læst dine indlæg een gang, så har man læst dem alle.
Op på hesten igen, min pige og LÆR; LÆR; LÆR .........
tilføjet af

Altså

prøv at gå ud og handle kl.13 en almindelig hverdag, så er køen ligeså lang som kl.17.
Der er ikke så mange i kasserne på det tidspunkt, så hvis der er 3 eller 4 kasser åbne kl.17 er der kun 1 kasse kl.13.
Nogen gange er der faktisk færre ude kl.17 end kl.13.
tilføjet af

griner helt vildt

hvis de gamle går derhen når der ikke er kø, risikere de jo at de ikke får deres varer med hjem, de forventer sg da at der mangler 1krone som så en af dem i køen betaler i deres ophidselse over at vente så længe ggggg de er sg snu de gamle vi har i dag... det kan jo godt løbe lidt op i løbet af en måned..1 krone her 25 ører der og 2 kroner der ggg
tilføjet af

sic transit gloria hønsemundi

Det er ikke muligt at debattere med en gang intetsigende skidne æg, hvad i alverden ville du have, at jeg skulle sige til en grøngul masse med overskårne æg kommende ud af en hønserøvsmund.
Alle 68ere præsterer denne gang slimede masse som én stor bebrejdende tilvinende masse - og anvender den som forsvar, angreb, argumenter, og trusler - I er hyperhylende, utålelige og ulidelige og umulige.
tilføjet af

Ældrebyrden køber ind i Louis Vuitton-tasker

.. blot for at sætte en fed streg under, at ældrediktaturet har magten, og at resten af os pøbliserede lønslaver må fedte med de surt sammensparede småskillinger og finde os i at få gangstativet i hælene, når de hjemmeserviceforkælede ældre SELV har bevæget sig ned i købmanden i stedet for at lade servicekorpset sørge for sig.
tilføjet af

Hvor er du nu "træt af kø"???

Du skrev indlægget d. 12/6, har du overhoved ingen kommentarer 😕
I mit hoved mangler du medmenneskelighed og forståelse.
Du kunne planlægge dine indkøb anderledes f.eks 1 x ugentlig, men mangler den sociale kontakt så???
Smil, vær og tænk positiv, tag nogle dybe respirationsøvelser, når presset bliver for stort.
Yoga hjælper også på en fortravlet hverdag 😉
tilføjet af

Ja,ja - misundelse

er en grim ting.
Blot fordi du er en "pøbliseret" lønslave der ikke kan hitte ud af at tjene penge - du aner formentlig slet ikke noget om hvordan man tjener penge, skal du ikke have ondt af Luis Vuitton tasker.
Misundelse er ikke godt for dit blodtryk, bl.a.
tilføjet af

ja, ja

de små negerbørn i Darfur er vel også bare nogle små pissemisundelige pissemyrer efter din måle- og gangstok.
Sådan er de ældre jo i dag - tsk - tsk.
tilføjet af

hahahahahhaa

men der er FOR MANGE GAMLE i dk!!!!! Og næste år der bliver flere!!!!!!!!!!!!!😮
😃😃😃
Tja..
tilføjet af

og det er os

der har bygget landet op og slæbt og slidt for alle jer forkælede unge
der tror i kan opnå samme status som os gamle uden at røre en finger, og gør den endelig bare lidt ondt melder i jer syge for i har det såå dårligt og er såå stressede at i ikke engang kan passe jeres egne unger nææ i mangler sgu noget modgang gør i
tilføjet af

Din gamle nar

Det kalder du i hvert fald dig selv. 😉
Ved du hvad - det var sku en ey hyklerisk indlæg du kom med.
Du har ikke bygget en s... - tvært imod.
Lige netop din generation er den forgyldte generation:
-kæmpe friværdier (80% af værdierne i DK ejes af gamle over 60 år)
- tidlig fratrædelsesmulighed fra arbejdsmarkedet
- Efterløn, hvor skatteyderne betaler golfkontingentet
- Skattefri præmie for at arbejde på normale vilkår som alle andre.
- 100.000 kr i ekstra fradrag for at arbejde på normale vilkår.
Din generation har IKKE arbejdet for ovennævnte.
Det er IKKE noget I har sparet op til.
Den skat du har betalt i årenes løb, er altså ikke en konto, som du så kan hæve fra, når du bliver gammel. De er blevet brugt til at drive "virksomheden".
Til trods for det høster I jo alligevel en helvedes masse penge ind (se ovenstående liste).
Nej dine forældres generation - de led nogle afsavn, og de fik ikke tonsvis af gaver betalt af de unge, da de blev gamle.
Din generation har til gengæld formøblet en h.... masse penge, som min generation nu skal betale - udover at skulle forsørge dig.
Normalt brokker jeg mig faktisk ikke over dette. Jeg er ikke misundelig. Sådan er livet, og jeg har det fint med, at jeg skal sørge for mig selv (og de gamle), og jeg forventer ikke at få noget som helst af ovenstående, når jeg rammer pensionsalderen.
Men jeg bliver sku' provokeret, når sådan nogle gamle forgyldte røvhuller - som får i hoved og røv - oven i købet skal brokke sig.
Og endda råbe op om hvor hårdt de har haft det, hvor meget de har puklet og nu har fortjent at nyde osv osv.
Fint. Nyd dog jeres goder - og hold kæft.
Det er ulækkert at høre på forkælede gamle, der fortsat kræver ind.
Min generation kommer til at betale meget mere i skat end din, og få meget mindre for pengene end din generation.
Så stop klynkeriet, og sig tak til alle "unge" mennesker under 45, som du møder på din vej.
tilføjet af

det er nok kun dem der står foran dig

der er iriterende, de der står bagved vil du da skide på.
du har dog sikkert ret i at nogle søger menneskelig kontakt
det er jo ikke alle som har råd til at være på daginstitutioner.
tilføjet af

de ældre er åbenbar meget ivrige

i at få deres stemmer ind så hurtigt som muligt, så de kommer så tidligt de kan i håb om at få forbedret deres vilkår,
de tilhører jo en generation hvor det var den første fugl som fik de første orm.
men efter valgresultaterne har det jo ikke hjulpet meget på forbedrelsen af ældres stadig hårdere kår.
tilføjet af

Nethandel for ældre betyder indkøbsnet

istedet for plastikposer.
tilføjet af

hundene gør , men karavanerne

passerer uberørlige.
tilføjet af

Køber helst ind uden børnefamilier.

De fleste render jo rundt og mener butikkerne tilhører dem og kun er til for dem. Mange børnefamilier (fædre som mødre) tror det er interessant for os andre at skulle høre på deres råben og udskæld af deres uvorne unger. Det er ikke sjovt og komplet pinligt at skulle overvære jer børnefamiliers selvoptagne fremfærd i butikker og toge og busser. Hvem har bildt jer ind jeres interne familieproblemer vedkommer os andre?
Næh tak jeg undgår de tidspunkter hvor børnefamilierne raser i butikken. Også når jeg har mine børnebørn med på indkøb.
Tror du der er træt af kø i virkeligheden er dødtræt af dit eget liv :o/
tilføjet af

pension og goder ????

Tak for den grønne sæbe. Det var ellers noget af et indlæg.

Men før du viser mig vrede må jeg hellere oplyse, jeg har KUN min folkepension.
Den bliver man ikke forgyldt af, kan jeg fortælle.
Jeg er selv gul af misundelse over alle de pensionister, der "tjener" millioner på det hus, de har boet i hele deres liv. De har været snydeheldige.
Min egen mor fortalte ustandselig, hun havde spinket og sparet hele sit liv, for de penge hun havde. Det var ikke sandt, det var huset hun "tjente" en formue på.
Men bortset fra det, så har vi arbejdet eller arbejder for hinanden. Vi skal alle være her.
Vi er medejere af kloden, ingen har ikke mere ret end alle andre.
Hvad kender vi til, hvor hårdt andre har haft det.
Du kan ikke bestemme om folk skal holde kæft eller ej. Penge eller ej.
Hvad vil du gøre, hvis du blev lammet, f.eks. og skal passes af andre.
Sikken en masse penge du vil koste samfundet og alle de, der tjener penge. Har du
overvejet det ?
Tror du virkelig at du tjener nok til at betale alle de udgifter du kunne risikere at udsætte samfunder for.
Hvor meget bidrager du med til min folkepension.??
Ja, jeg tror mine børn betaler min pension og lidt til. Så det er kun dem jeg takker, hvis jeg skal takke nogen.
Jeg fatter ikke al den vrede på andre aldersgrupper. Der er brug for alle på den ene eller anden måde.
Jeg gider heller ikke høre på de, der fortæller, de har bygget op, men jeg gider heller ikke høre det modsatte.
Det er noget forbandet vrøvl. Vi har alle ret til at leve. Og jeg vil ikke være taknemmelig for min folkepension. Jeg har altid fået tudet ørerne fulde af, at den sparede vi op til gennem vores skat.
PS. Ungdommen har faktisk meget mere end jeg nogensinde har haft, men om de er mere lykkelige af den grund, tjae, jeg tror det ikke. Du lyder da ikke glad. 🙂
Golf, hvad er det ?? he, he. Jeg har aldrig prøvet det. 🙂
Det er længe siden, du skrev, men jeg vil ikke holde kæft. Jeg bestemmer selv.
tilføjet af

en ældrebyrde, nå, nå

Ældrebyrden, ??????????
Ud fra det du skriver ligner du allerede en byrde.😮
Ak ja.😕
tilføjet af

Du giver jo selv svaret

De vil godt snakke med dem som kommer hjem fra jobbet, der kommer nyt blod, og nye historier. Alle de andre er de jo vokset op med, kender alt om dem. VH S
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.