7tilføjet af

Åndedræts-Leg?

Jeg hører gerne fra kvinder med deres erfaringer og oplevelser med 'Åndedræts-Leg'
tilføjet af

???

Hvad går åndedræts-leg ud på?
tilføjet af

Svar På Dit Spørgsmål

Sex mens man trykker på sin partners halspulsåre, eller anden form for iltmangle
tilføjet af

har hørt om det...hvilken virkning

Hej
Har en ven, der har fortalt om det. Men han nævnte ikke noget om, at det var i forbindelse med sex???? han sagde bare, at han engang besvimede, slog hovedet pga, at han havde trykket sig på halspulsåren.
Han turde nok ikke fortælle, at det var i forbindelse med sex. Hvilken virkning skulle det have at trykke sig der?? bedre orgasme el. hvad?
tilføjet af

Har Hørt

Jeg har fået at vide den orgasme man får under denne leg, er ret fantasisk. Man skal aftale hvad der skal ske på forhånd, og have meget stor tillid til sin partner.Jeg nyd mest at hun havde kontrol, men vi skiftes til at styre.
tilføjet af

Ånd----svag

Det er noget nær det mest sindsyge jeg nogensinde har hørt, tænk at man kan tro orgasmen bliver bedre bare fordi man dør af ilt mangel.
Det næste bliver vel at nogen har hørt at orgasmen bliver bedere med en plast pose over hovedet.
tilføjet af

Min oplevelse

Tror nok at det stammer fra Østen. Helt sikkert skal der være aftalte signaler, så legen ikke går for langt. Seksuelt var det det mest erotisk jeg har oplevet. Min kæreste tændte på at have kontrolen over mig.
tilføjet af

Svar Til Sensuella

Syntes du skulle holde dig til missionær stilling. Det to mennesker bliver enig om, skal der ikke være fordomme imod. Iøvrigt ved du ikke nok at til at udtale dig. Jeg tror nærmest du er bange for hvad du ikke forstår.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.