13tilføjet af

Åhhh nej

Jeg har fundet ud af at jeg er gravid.... jeg gider ikke høre fra useriøse folk... jeg er blevet taget! Altså var utrolig fuld og mødte en som på gaden som tog fat i mig...jeg ved ikke hvad der skete rigtigt..men jeg var selv meget flirtende men han overfaldte mig og nu er jeg gravid... det er alt for sent at gå til politiet... og jeg har ikke fortalt det til nogle... er så bange og flov! Mine forældre ved ikke noget og jeg er ved at gå helt i stykker... har mest lyst til at forsvinde.... hvad skal jeg gøre... åhhh hvor gør det ondt inde i mig!!! Jeg er så dum så dum dum..... jeg ved at det var min egen skyld for jeg var jo selv forførende og kunne bare have sagt at han skulle skride, men det er så lang tid siden og nu har jeg fundet ud af at jeg er gravid..... jeg ville jo ikke...
tilføjet af

Vi er skam dybt seriøse her på solen

Fortæl endelig mere
tilføjet af

Hvad?

Jamen hvad skal jeg mere forklare? Jeg sidder og har det så dårligt.... fortæl mig hvad du vil vide mere???
tilføjet af

Hvad hvad?

Det vil vi gerne vide
tilføjet af

Hvis du ikke vidste hvad der skete kan du jo heller ikke påstå

at han overfaldt dig din lille klovn:)
God jul og god nat:)
tilføjet af

jeg håber du er blevet

voldbollet af en neger med krøllet hår, flad næse, og mund som en gryntende gris.
jeg har bestemt ikke medlidenhed med dig, du burde kende din grænse for, hvor meget du kan tåle at drikke.
på godt dansk er du det man kalder en smatso, hovedparten af jer piger er selv skyld i, at i bliver voldtaget, man kan høre jer langt væk i jeres klapsko, og der findes en psykopat næsten alle steder.
jeg kendte engang en pige, som var udsat for det samme som dig, ifølge hendes egen forklaring, hun blev voldbollet op af et træ, men hun var bange for fyren, så hun nægtede at oplyse hans navn, så hun fik en datter,
senere da jeg mødte hende gik jeg til politiet, og de undersøgte sagen, men lægerne havde skrevet i journalen, at hun var jomfru, så han kunne ikke dømmes for fuldbyrdet voldtægt, han nægtede at aflevere en blodprøve, og sagen blev henlagt, så pigen har ingen far, hun er født ved jomfrufødsel, lige som en vis anden dame, der blev besvangret af helligånden.
måske kan du bruge det i retten, uanset om du kender navnet på fyren eller ej, så får du det samme i tilskud og børnepenge fra staten, som alle enlige mødre gør.
utalligelige kvinder har nægtet, at opgive navnet på faderen, og indtil videre kan de ikke straffes.
for 25 år siden, var reglerne anderledes, hvis pigen havde været sammen med ti fyre, og ni af blodprøverne passede, kom alle ni til at betale børnepenge til staten.
du kan bede hospitalet om en DNA prøve, når dit barn er født, måske har politiet nogle sager med fyren, så det vil hjælpe dig meget, men du burde alligevel anmelde voldtægten nu, selvom du var fuld da det skete.
i følge loven, må man ikke have sex med personer, som ikke er i stand til at overskue konsekvenserne, og eftersom du var fuld, kunne du ikke modsætte dig hans indtrængen.
tilføjet af

enig der

;-)))))
tilføjet af

Tag det roligt og find ud af, om du vil beholde barnet,

Men sig til dig selv: "Den opgave klarer jeg" i stedet for at have en opgivende holdning til det.
tilføjet af

Træls situation....

Som Holger ganske rigtigt er inde på bliver du nødt til at sætte dig ned og forsøge at holde hovedet lidt koldt og finde ud af hvad du vil....
Om du vil vælge at få barnet - eller du vil vælge en abort...
Hvis du vælger en abort er der ikke ret mange mennesker der får noget at vide - selvom det måske kan være rart at få snakket med nogen om det...
Jeg håber du finder ud af hvad der er bedst for dig....og tag dig ikke af et par klaphatte som "blåtand" som ikke viser dig nogen respekt...
Knus og tanker - Hr.Bajer....
tilføjet af

hvor gammel er du?

Hej min ven.....
Du skriver ikke noget om, hvor gammel du er, eller om du ellers er i fast parforhold!?
Det er i bund og grund din beslutning, men det skader ikke at tale med nogen om det. De kan måske vise dig en anden vinkel på det.
Endnu en ting du skal tænke på, hvis du vælger at få barnet er, hvad du vil sige når han/hun bliver gammel nok til at spørge efter sin far!
Et barn har jo brug for begge forældre.
Held og lykke med det svære valg
tilføjet af

jytte777 `s råd

kære dig- skynd dig at få det fortalt til dine forældre eller en anden voksen som kan hjælpe dig nu- din skyld og skam må du smide væk i en fart- det her gælder din fremtid- du har ingen tid at miste.Da du ikke på noget tidspunkt har ønsket denne graviditet, som kun er sket fordi du ikke kunne passe på dig selv, så skynd dig at få din mor med til lægen og overvej kraftigt om du ønsker dette barn- ellers få det fjernet og sæt dig ALDRIG i samme situation mere- d.v.s drik med måde- gå aldrig alene hjem fra en fest- Jeg føler virkelig med dig- og læg ikke øre til klaphatte, der ikke selv har siddet så dybt i håbløshed som du nu gør.Du er IKKE et dårligt menneske fordi du har gjort noget der ikke var så smart- alle får en chance mere også dig- men betro dig NU og tag en beslutning NU
tilføjet af

Åhh nej

Jeg er 15 år.... jeg har snakket med mine forældre som vil have mig til at anmelde det... men jeg ved bare ikke om jeg vil gå igennem med det! Jeg ved jo ikke hvem der gjorde det og jeg føler jo at det var min egen skyld! Jeg har valgt abort!!!
Jeg er ikke klar til at være mor.... og det er jo synd for barnet.... men fuck hvor er det hårdt!!
tilføjet af

Det er ikke for sent...

Søg hjælp ved dem som du har kærest. Det er aldrig for sent og ligegyldigt om du har flirtet el. ej, gør det dét ikke mere rigtigt. Sørg for at få det ud og ikke gå med det alene, pas nu på dig selv, livet slutter der hvor man selv vil have det skal ende. Mvh. Mig.
tilføjet af

skyldfølelse får mange til ikke at anmelde

men han gør det jo bare igen...overfor en anden pige... det kan undgåes hvis du anmelder.
Ved det er hårdt.. og jeg er ked af det på dine vejne... fat mod
og godt nytår.. stort kram
anonym
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.