73tilføjet af

Åbent brev til sol´s racister

Her mener jeg blandt andre: Tek-12, Anonym dansker, Soulmate, Pointen, EyeOfPrejustice, aabenraamand m.fl.
Hvad er det lige I har imod indvandrene i Danmark? Hvad har de gjort jer?
Hvofor er I så hadske og grove i sproget?
Hvorfor hader I mennesker, der bor i dette land, og hvis arbejdskraft vi får hårdt brug for i en ikke så fjern fremtid?
De fleste af os "alm." danskere har rødder tilbage i mange forskellige lande og kulturer = reelt er vi alle efterkommere af indvandrere!
HAD AVLER HAD = den skidte situation vi er i nu, tag jer dog sammen, så kan vi måske få stoppet denne intolerence!
tilføjet af

Ingen provokation

Jeg tror desværre at du ingen svar får på det spørgsmål,
da det ikke indeholder nogen som helst form for
provokation. De mennesker du har rettet dit
spørgsmål til magter ikke at svare på et reelt indlæg.
Hilsen Kajsa
tilføjet af

Racisme er en psykisk sygdom

Racisme er en psykisk sygdom som enten kan skyldes psykopati, narcissisme eller neurotisk angst.
Psykopaten og narcissisten har ingen sygdomserkendelse.
Angst neurotikeren kan ikke selv gennemskue de bagvedliggende årsager til den ikke-reelle angst.
Derfor skal du nok ikke regne med at få nogle fornuftige svar.
tilføjet af

Racisme.. Mod hvem?

De skal såmænd nok svare. Men jeg er forundret over dit indlæg. Racisme. Hvem er det der retter had mod folket i dette land? Er det os eller de fremmede? Hvem er det der gør landet mest ondt? Er det os eller dem. Stiller man sig skeptisk, er man enten racist, eller "bange for det fremmede". "Hadske og grove i sproget, skriver du". Måske skriver 2. generationsindvandrere ikke meget i dette forum. Men tro mig: Er nogen hadske og fjendske i sproget, er det dem. Det er ok at du bakker dem op. Men de vil aldrig være der for dig.
tilføjet af

Tek-12

Af dem du har nævnt, er kun den ene: Tek-12 er en "rigtig" racist, som ikke bare skrive racistiske indslag, men han MENER det han skriver. Det er bare godt at internettet er opfundet, så folk som ham kan komme af med sine aggressioner uden at skade nogen..
tilføjet af

Jeg er ked af at måtte

.
Jeg er ked af at måtte sige det, men jeg må desværre sige det samme som dig!
Mig personlig, Herværk og grov vold som har ødelagt resten af livet for ikke bare en person, men for et barn og 7 familier.
Personen det gik ud over bliver aldrig normal igen.
.
tilføjet af

Jeg er ikke racist...

Jeg hader alle!
(Hey Kajsa, nice to meet u in here)...
Var det mere den type provokation du tænkte på? Måske man skulle overveje hvad der egentlig provokerer provokatører...måske at de ikke gør deres arbejde godt nok? Den er svær...
Jeg kan godt forstå indlægsforfatterens undren, og jeg tror også du har ret i at der nok ikke kommer svar, fra dem der kender dem, men så må man jo hive det ud af dem, ved at søge bevidst at provokere dem ikke?
tilføjet af

Hvorfor skal pædofile fylde

så meget på SOL ?
Det er da et regulært spørgsmål, hvorfor racister er sådan som de er. Men man må da skelne. Og nogle har helt andre ting i hovedet.
tilføjet af

Du har

SÅ meget ret! Det er ganske præcis nøjagtig min mening...hvor skal man skride hen, når man er 3. generations indvandrer fra Spanien, Italien og Tyskland og er opvokset som katolik, men er det absolut ikke mere...for det er jeg. Jeg ved jeg har masser af familie, men jeg kender dem ikke...hvor hører jeg så til?
Og hvor mange danskere har det ikke sådan, i forskellieg variationer?
Nej, det var ikke for at få svar på de spørgsmål men for at udstille præcis den sag du siger der.
Det er NETOP intolerancen, der er problemet, IKKE de fremmede...hvis vi integrerer dem, så er de jo ikke fremmede mere.
tilføjet af

RACISME ER

Noget der dyrkes hos 10 % af danskerne og 10 % af de herboende udlændinge, og det er da frygteligt, at det er Dem, der "styrer" debatten.
tilføjet af

she

har ret! Jeg kan undre mig over i hvilken Verden, og i hvilken virkelighed I andre lever? Racister, er vi det kun fordi vi ikke mener at alt fremmed ikke bare er godt? Racister, er vi det, når vi mener, at danske værdier og traditioner ikke bare skal trampes ned?
Hvem tror du er mest racistisk? Hvad tror du mange af de fremmede regner os for??
For fanden, er I blinde? døve? eller hvad foregår der? Vil I ikke vedkende jer problemerne fordi det ikke er politisk korrekt?
Styr jer for pokker da. Tåber!
tilføjet af

xxxx

...din dumme tosse! De vil jo IKKE integreres, kan du da for helvede ikke forstå det! Præcis det er jo et af problemerne.
tilføjet af

Racisme er ikke

at man synes andre skal indordne sig under de regler og love der er i det pågældende land. Racisme er ikke, når man synes det er fair at "de fremmede" skal lære sproget, hvis de skal være i DK i længere tid. Racisme er ikke, at man synes at de også skal bag en boligkø som alle andre. Hvad hvis nogle flytter til en anden landsdel. De må da også bag boligkøen som alle andre. Racisme er ikke, at man synes, det ikke er fair, at man kun kan acceptere en bestemt religion og hvad dertil hører.
Hvis i kære "ikke-racister" synes dette er racistisk, så har i en fundet en forkert definition på dette. Jeg vil gerne vende dette om og spørge hvorfor disse ting er for meget at forlange. Tror i ikke at andre lande forlanger det samme, uanset om man tror på det ene eller andet?
tilføjet af

griner - det alle anti racister der svar på vores vegne-

men de ved jo også bedst til---
FUCK jer tabere- kan I andet end at forklare andres holdninger og årsager til disse--
Jeg har kun kigge på navne ikke indlæg.
Og hvis du stadig ikke har fattet, hvad vi har mod de fremmede, så prøv at læs indlæggende, der står der sort på hvidt..
Opmærksomhedskrævende og åbenbart svært dumme og tungnemme person...
Du kan læse lige nøjagtigt, hvad vi ikke bryder os om.. imodsætning til alle jer wankere, der ikke fatter en brik andet end, hvad der står i bøger skrevet af forfattere, der ikke kender til et gram af obejektivitet på deres konklutioner.
tilføjet af

Hej Quinden- had racister eller ej

Det godt nok tidligt for mit vedkommende - men jeg skal da prøve at besvare- nu når du slynger mit alias ud og stempler der som racist, hadsk og lidt til.
Du spørger:
1"Hvad er det lige I har imod indvandrene i Danmark?
2Hvad har de gjort jer?
3Hvofor er I så hadske og grove i sproget?
4Hvorfor hader I mennesker, der bor i dette land, og
hvis arbejdskraft vi får hårdt brug for i en ikke så fjern fremtid?
5De fleste af os "alm." danskere har rødder tilbage i mange forskellige lande og kulturer = reelt er vi alle efterkommere af indvandrere!
6HAD AVLER HAD = den skidte situation vi er i nu, tag jer dog sammen, så kan vi måske få stoppet denne intolerence!"
Altså spørger du om 4 spørgsmål og konstater 2 ting-
------------------------------
Og jeg ved ikke hvad du mener med had? Had er sgu mange ting også kærlighed... Men lad os erstatte orden med bekymring.
1 ) hvad jeg har imod fremmed er: Deres tilstedeværelse på bag grund af manglende bidrag til samfundet generelt som gruppe- og det er bevist Om årsagen er det ene eller andet er for mig ligegyldigt jeg tillader mig at sammenligne med, det at fjerne ukrudt - du kan klippe og sprøjte eller graveroden op. Dette skal forstås som at, om det er diskrimination og fremmed fjendskhed der skyld eller ej, er for mig underordnet Der er historisk set oftest, en velfunderet grund til bekymring, vis store dele af befolkningen går i en retning og denne grund er ikke nødvendigvis pga. populisme eller idioti men evt. reel bekymring og problemer.
Når dette er sagt vil jeg til enhver tid hellere have et demokrati der lytte til disse strømninger end et der gemme problemer og vise foragt for egen befolkning, og pakker positiv diskrimination inde i klientgørelse af fremmede. Det unaturligt for mig at se sådan på verden.
2 Hvad har de gjort mig: De er kommet til mit land og er en del af et problem der skal løses. Og de er tydeligvis for mig årsag i kulturel forstand - De er en økonomisk byrde, der ikke har potentiale på sigt - det i hvert fald ikke statistisk overbevisende eller historisk fundere. Og med de mener jeg kulturmødet - ikke de enkelte gruppe af bekvemligheds eller reel flygtninge og indvandre eller efterkommer.
Da vi ikke kan bruge tid og penge, på at give alle og enhver neger, araber og kineser kognitions terapi og bistand samtidigt, for rigtigt at komme til bunds i problematikken. Finder jeg det mest hensigtsmæssigt for nationens interesser, at de forlader Danmark - inden vi bliver voldelige - for det bliver folk - det har det multietniske samfund lært og vist mig alle steder det dukkede op.
Som enkelte individer er de ikke et problem- men vi et flokdyr der holder sig til egne i kriser og konflikter - og kan I bare det et møde.
3 Hvorfor grove - hvorfor ikke - vi blevet kaldt alt og alligevel ingenting med indhold. Hvis det den tone der skal, være så må det være omstændighederne - Jeg så gerne debat, men finde det yderst underholdende, at se lidt hykleri fra blomsterteamet - Vi har jo prøvet med argumenter, takt og tone og nationalmelodien i baggrunden, for at give lidt fællesskabs følelse, men det hjælper ikke, vi er bare dumme og de er bare naive - sådan står det til -
4)Hvorfor hade - Det ikke had fra min side - og vi har bestemt ikke brug for dem i fremtiden, det jo det jeg har prøvet at forklare.
Vi kan bare giver vores ældre en chance, i stedet for at dømme dem gamle i 60 érne - erfaring og visdom er ikke ungdommens stærke side-
Og hvis det ikke er nok - hvorfor så importer uuddannede arbejdskraft, for så at bruge en formue på forme den først - vi kunne appeller til arbejdskraft i norden og Europa og egen kulturelle sammenhæng- Og lige holde projekt red alle lidt i bero indtil det gennemtænkt.

5 og 6 - ved du jo godt ikke passer- vores forfædre er ikke muslimer neger asiater- i hvert fald ikke siden vi skred fra Afrika - og lavede vores Isverden i nord, sammen med englændere tysker og hollændere og Skandinavien. Altså stort set samme kultur- og denne integration er aldrig forekommet ved at handle til fordel for den fremmede gruppe- det også bevist - Og desuden er der aldrig, jeg gentager aldrig kommet 180.000 kulturfremmede ind på en periode på 30 år, (og USA er ikke et eksempel du kan bruge for det sucks)
Vi avler ikke had men kærlighed til vores folk og mennesker - bare kun vores egne og det sgu også det mest naturlige - spørg enhver mor...
Håber det hjalp
Knus og håb og masse deportion
EyeOfPrejustice
tilføjet af

Selvjustits

Typisk kvindeævl.
Du er jo selv den største racist, du respektere slet ikke vores ret til have en selstændig mening, vi skal alle tænke ens ifølge dig, men desværre kære Q så er mennesker ikke sådan indrettet.
Jeg har skrevet et humoristisk indlæg om at sende indvandre til grønland og straks er man racist.....dumme dumme Q brug dog den smule du har tilbage og lad være med at udstille dig så åndsvagt på dit køns vegne.
tilføjet af

kulturberigelsen

18:03 - Valby Langgade - røveri.
En 26 årig mand, blev da han befandt sig ved Irma, kontaktet af 2 mænd ("A" og "B"). Disse havde spurgt til kæde, som den 26 årige bar om halsen. Denne reagerede ikke på spørgsmålet, men fortsatte sin gang mod vest og blev pludselig væltet omkuld. Ved faldet tabte han sin mobiltelefon. Den 26 årige kom efterfølgende på benene, gik hjem for at sove. Efter at have sovet konstaterede han, at han manglede sin guld halskæde.

A:
Mand, udlænding, ca. 20 år, ca. 170 – 175 cm, intet om hår.
Han bar kasket. Kan ikke beskrives yderligere.
B:
Mand, udlænding, ca. 20 år, 170 - 175 cm, intet om hår.
Iført en gul "North Face" jakke, muligvis windbreaker og bar kasket.

En 82 årig kvinde, som gik ad stisystemet fra Gadelandet, blev antastet af en person ("A"), som nærmede sig kvinden bagfra. Den pågældende tog fat i kvindens taske, hvorved remmene blev revet over, hvorefter "A" undløb med tasken, indeholdende et kontant pengebeløb.

A:
Dreng, udenlandsk afstamning, ca. 15 år, ca. 165 cm, slank af bygning.
Iført hue i mange farver, hvid træningstrøje med blå striber på ærmene og hvide træningsbukser.
En 87 årig kvinde, blev i sin lejlighed, ringet op af en kvinde, som påstod at hun ringede fra ejendomskontoret. Det aftaltes, at varmemesteren skulle bese nogle varmeapparater i lejligheden. Efter ca. 5 min. indfandt en person ("A") sig hos kvinden. En 52 årig mand, som havde været tilstede i lejligheden hos den 87 årige kvinden, fattede mistanke, og råbte til "A", at denne skulle forlade lejligheden. På trappeopgangen befandt sig "B" og "C". Alle 3 personer løb fra stedet.

A:
Mand, østeuropæer, 28 - 30 år, ca. 175 cm, fedladen kort brunt hår.
Iført beige joggingsæt med 2 lysebrune lodrette striber på brystet. Bar hvid bøllehat.
B:
Kvinde, dansk, 30 - 35 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, mørkt skulderlangt hår, bred mund.
Iført mørk/brun alpehue og sort sports/skijakke, som var snøret ind i taljen.
C:
Mand.
Iført mørkt tøj. Kan ikke beskrives yderligere.
Eventuelle oplysninger til Station Amager.
tilføjet af

Bagkloge små racister

Huuuuu hej hvor i vælter frem i små bagkloge super racister, man skal sørme lede længe før man finder bedre og mere ærke gode mennesker end jer.
Skam jer.....hvad ligner det sådan at udstille sin egen dumhed som i gør....?
tilføjet af

racisme

et symptom på noget er galt
tilføjet af

racister eller ej - man er ikke racist fordi man har en holdning

Du udtrykker en vis form for naivitet!
Hold dig til faktadata om indvandrene.

>Hvad er det lige I har imod indvandrene i Danmark? >Hvad har de gjort jer?

>Hvofor er I så hadske og grove i sproget?
>Hvorfor hader I mennesker, der bor i dette land, og >hvis arbejdskraft vi får hårdt brug for i en ikke så >fjern fremtid?
arbejdskraft, som er sort, det behøver
vi ikke fremmed til at udføre ...
>De fleste af os "alm." danskere har rødder tilbage i >mange forskellige lande og kulturer = reelt er vi >alle efterkommere af indvandrere!
Vrøvl - Dokumenter det?
>HAD AVLER HAD = den skidte situation vi er i nu, tag >jer dog sammen, så kan vi måske få stoppet denne >intolerence!
tilføjet af

Fordi indvandrere:

"Hvad er det lige I har imod indvandrene i Danmark?"
Ud over at smadre vores kultur, ødelægge de danske normer, sprede skræk og rædsel i det danske natteliv, predike religion og kvinde undertrykkelse - ellers ingenting
"Hvofor er I så hadske og grove i sproget?"
-Er vi hadske - "I fucking danskere, jeres piger er ludere" og du siger at vi er hadske. Nej min ven, vi er bare ikke interesset i at få smadret vores dejlige land!
Hvorfor hader I mennesker, der bor i dette land, og hvis arbejdskraft vi får hårdt brug for i en ikke så fjern fremtid?
-Fordi største delen ikke arbejder, største delen er en udgift for samfundet! 42% af den udbetalte bistand går til indbvandrere! De samlede udgifter til indvandrere er i år allerede oppe på 11 mia. dkr.
-Måske burde du kigge dig i spejlet, inden du smider disse latterlige beskyldninger i hoved på den danske befolkning.
tilføjet af

HVAD?!?!?!?!

Er du stiv?!
Hvad er det for en grundløs beskyldning!!!!
Så er kommunisme også en sygdom eller hvad?!
tilføjet af

kRIMINALITET

begået af indvandre hører til dagens orden. Dadelknaskerne har overhoved ingen respekt for Danmark og dansker. derfor florerer racismen
tilføjet af

jeg vil også med

thi-hi-hi
tilføjet af

du er fuld af løgn.

jeg tror du skal stave rigtigt, der mangler et s?
det er ikke misinformation(s) der har skrevet dette, jeg tror du er en signaturtyv.
tilføjet af

du må da være neger

ignorent- sjovt -det dig der har behov for at snakke og svare og dømme. Er du en neger kvinde??
Og til jer andre KLOGE tåber og psykosoamtisk ledende spassere- freud er død og det perkers skyld ikke barndommens - og hvad i render rund og tror og op stiller af kriterier er kun til grin- og afslører jeres fordomme og eget mindreværd. men det ok sålange i danskere-
Er Du bare lidt hurtigt fremme i skoene eller bare hende den fede, der ikke fik opmærksomhed med mindre hun var sjov??
Racisme er jeres ord for dum og vores ord for bekymring og national solidaritet- I har fuckede det ord så meget op at I ikke ved hvad der er...
tilføjet af

racisme er jo en filosofi

ideologi mytologi-
Så du burde være lidt funderet her min højt rånende hjemmeakademiker-- er det hård for dig???
Du skulle jo nok ikke ha satset på filisofi- hva ??mangeler man lidt lave - surt de højetanker ikke giver profit... tåbe du må sikker også holde dig fra politik-drømmer filosof- er det rart at tænke og filosofere sig hel væk??
tilføjet af

ja forfærdeligt

Det sgu´ikke os der styrer debatten- VÅGN OP - kok
Det er de "røde" der styrer alle debatter her i landet- de politisk væsenligt bedre organiseret og benytte i stor stil vold og politisk terror, for at stoppe RACISMENs frygtelig indtog..
Det sgu danske racister der bliver forfulgt og udstillet som dyr- Griner når man tænker på det os der dumme og laver zoologiske sammenligninger.
Og vi lang flere en 10% - det var tilbage in 80'erne- Vi har også måtte lære at spille efter nogle regler, vi desværre ikke har haft stor indflydelse på.
Du er og bliver stadigt misinformeret
DANMARK ER OG BLIVER I GEN FOR DANSKERE og bidragsydere
tilføjet af

Hvis du ikke kan...

...acceptere, at landets love, er det vist dig, der skal smides ud. Vi har faktisk religionsfrihed i Danmark! Desuden er racisme faktisk strafbart!
tilføjet af

Du er en kæmpe idiot!

Du er en latterlig tabernar! Og du har åbenbart ikke meget til overs for "danskheden", siden du ikke engang gør dig den ulejlighed at lære at stave!!! K-O-N-K-L-U-S-I-O-N
tilføjet af

Til EyeOf Hate

1 ) Hvor er det bevist, at "de fremmede" ikke bidrager? Den statistik kunne jeg godt tænke mig at se! Positiv diskrimination - hvad mener du? Når disse "fremmede" bliver afvist på arbejdsmarkedet pga. deres efternavn eller hvad?
Dit svar på spørgsmål 2) giver ingen mening - Danmark er et rigt land, som i århundreder har redet på ryggen af de nu fattige lande, skal de intet have til gengæld? Vesten er blevet rig på udnyttelse af kolonier, og har vel en moralsk forpligtigelse til at træde til nu for at afhjælpe al den elendighed, fattigdommen og det manglende demokrati har ført til - mange krige osv bunder i konflikter om magt og ressourcer, som vesten før i tiden sad på.
3) Her er du jo bare primitiv!!!
4) Se 3)
5) og 6) Vi havde slet ikke nogen fælles kultur-forståelse, før man begyndte at opfinde en fælles historie, sprog = et fællesskab i 1700-tallet. Det er en konstruktion, den feudale konge brugte til at samle landet med. Det gør sig gældende overalt!
tilføjet af

Hej Psyko

Der er rigtigt gang i skriveriet fra din side idag, hva´psykopat? Ramte jeg et ømt punkt?!? Kvindefjendske nar - jeg håber (og tror) virkelig, at du er bøsse, ingen kvinde vil nogensinde trækkes med dig - og hvis nogen vil, er det meget, meget synd for den uselvstændige tøs.
tilføjet af

...

Hvorfor skal jeg kigge i spejlet? Se under svar til EyeOf Prejustice
tilføjet af

Fuck- du sgu lidt ting

1 ) Hvor er det bevist, at "de fremmede" ikke bidrager? Den statistik kunne jeg godt tænke mig at se! Positiv diskrimination - hvad mener du? Når disse "fremmede" bliver afvist på arbejdsmarkedet pga. deres efternavn eller hvad? Nej når de ikke får job er det diskrimination- positiv diskrimination er statslig forskel behandling.
Dit svar på spørgsmål 2) giver ingen mening - Danmark er et rigt land, som i århundreder har redet på ryggen af de nu fattige lande, skal de intet have til gengæld? Vesten er blevet rig på udnyttelse af kolonier, og har vel en moralsk forpligtigelse til at træde til nu for at afhjælpe al den elendighed, fattigdommen og det manglende demokrati har ført til - mange krige osv bunder i konflikter om magt og ressourcer, som vesten før i tiden sad på. Ja ja og. Sådan er omstændighederne. Klog nare mindre klog.
3) Her er du jo bare primitiv!!!
Ja ja og du virker lidt u oplyst-
4) Se 3)
5) og 6) Vi havde slet ikke nogen fælles kultur-forståelse, før man begyndte at opfinde en fælles historie, sprog = et fællesskab i 1700-tallet. Det er en konstruktion, den feudale konge brugte til at samle landet med. Det gør sig gældende overalt!
Løgn og ralativismens lort.
tilføjet af

Tsk tsk tsk...

Du nævner mig i din Bannerreklame øverst i dit indlæg, hvilket undrer mig. Vil du venligst citere mig for én eneste sætning jeg har skrevet, som retfærdiggør at du kalder mig racist?
Jeg kalder da ikke dig for ”luder”, bare fordi du er kvinde? Hvis jeg gjorde det, ville jeg være ligeså meget på afveje – som du er nu.
Du stiller nogle spørgsmål(jeg svarer på dine, og forventer naturligvis du svarer mine).
”Hvad er det lige I har imod indvandrene i Danmark?”
Jeg har det fint med indvandere i Danmark. Kinesere, Japanere, koreanere, vietnamesere, tyskere, svenskere, nordmænd, israelere, grønlændere, indere, britere, amerikanere, afro-amerikanere, italienere, grækere, franskmænd. FINE folk – har intet imod indvandrere, blot fordi de er indvandrere.
”Hvofor er I så hadske og grove i sproget?”
Vil i stedet spørge dig, hvorfor du indleder en debat med hadske ord som: Racisme” ”hadske” ”had avler had” ”tag jer dog sammen” ”intolerance”. Det var en masse vrede og grimme ord, at indlede en stille debat på…
”Hvorfor hader I mennesker, der bor i dette land, og hvis arbejdskraft vi får hårdt brug for i en ikke så fjern fremtid?”
Får vi ligefrem brug for udenlandsk arbejdskraft i Danmark? Er der noget vi ikke selv kan finde ud af nu?(siger du danskere er dumme/inhabile?) Eller har du netop opsnappet hemmelig planer, hvori der står at størstedelen af indfødte danskere planlægger at immigrere til de mennesketomme områder i mellemøsten/Afrika?
Fortæl fortæl....
” De fleste af os "alm." danskere har rødder tilbage i mange forskellige lande og kulturer = reelt er vi alle efterkommere af indvandrere!”
Faktisk stammer vi alle fra en stamme i Afrika, og hvad så Frk.? Iøvrigt er din formulering med undertoner af racisme: "almindelige danskere" betyder vel at der også eksisterer "ualmindelige danskere"(er det det indvandrere du mener? Lede racist!!)
”HAD AVLER HAD = den skidte situation vi er i nu, tag jer dog sammen, så kan vi måske få stoppet denne intolerence!”
Hvis folk har et had, er der som regel en grund. Som nævnt 100 gange før er der ingen mennesker der fødes med et ”hade-gen”. Hvis nogen har et had, er der en grund. I stedet for at påtvinge folk at holde mund med deres mening(hvilket er dit ønske) så burde du måske prøve at forstå, hvad det er folk siger, og hvad der har fået dem til at danne antipati for visse mennesker.
tilføjet af

Kan i svare på 10 spørgsmål?

1.I Danmark har vi armeniere, der hader tyrkere, hvorfor?
2.I Danmark har vi kurdere som hader tyrkere, hvorfor?
3.I Danmark har vi muslimer der hader jøder, hvorfor?
4.I Danmark har vi irakere, der hader amerikanere, hvorfor?
5.I Danmark har vi Tyrkere der hader danskere, hvorfor?
6.I Danmark har vi Somaliere, der hader danskere, Hvorfor?
7.I Danmark har vi pakistanere, der hader indere, hvorfor?
8.I Danmark har vi danskere, der hader tyrkere, hvorfor?
9.I Danmark har vi muslimer der hader danskere, hvorfor?
10.I Danmark har vi(og denne er helt gak-gak-uforståelig) danskere der hader danskere, HVORFOR?
tilføjet af

Racistisk parole!

Bla bla bla bla!
tilføjet af

Jeg støtter dig Q

Lad være med at diskutere med "dem" for det nytter ikke noget. Alting er endten sort eller hvidt for dem og de fremmede vil altid være sort for dem.. derfor kan de ikke nytte at bruge din energi på nogle mennesker der kun kan se dem selv har ret hele tiden!!!
Racister få jer et liv for djævlen da!!! Al det had er ikke sundt for jer og jeres nærmeste..
tilføjet af

Nånå

Hvor er det synd for dig..enlige ældre fraskilte Qvinde...hahahahaha jeg vidste du var i min målgruppe, i bliver sure som rønnebær når først i bliver alene og rynkede.
tilføjet af

Øh nej!

Du tager fuldstændig fejl, med undtagelse af, at jeg er en kvinde. Så smut taber, få dig et liv!
tilføjet af

mangler du ord

DU er da en nar, du startede denne debat, svar dog manden!
tilføjet af

Nytter det???

Det tror jeg næppe - man kan selvfølgelig blive ved med at gentage sig selv, men hvad skal det gøre godt for? Budskabet fiser alligevel overhovedet ikke ind hos indskrænkede mennesker!
tilføjet af

Kig på dig selv

Du taler om indskrænkede personer, du tillader dig at sige at folk er racister. Jeg har selv skrevet et indlæg til dig som du misforstod. Jeg skrev tilbage, men har endnu ikke fået tilbagemelding fra dig. Måske fordi du ikke kan svare konstruktivt, men istedet bruge personlige angreb, ligesom visse andre. Pas på du ikke definerer racisme i den forkerte katagori. Nogle folk er racister JA, men langtfra alle. Men måske i dine øjne er alle racister, fordi de forventer at "de fremmede" indordner sig under det pågældende land´s love? Og lad nu være med at være personlig, men konstruktiv.....og lad folk have deres mening uden at kalde det for racisme. Prøv at slå op og find ud af hvad det egentligt betyder.
tilføjet af

Kvinde ..kælling who care

Tror du ikke nærmere det er kællinge status du har...????
tilføjet af

elendig repræsentant!

Du ville slippe for at gentage dig selv, hvis der blot var en anelse saglighed i dine såkaldte "svar".
Du er, om nogen, en elendig repræsentant for dit politiske synspunkt. Fyld af had, barnlig optræden, snævertsyn, uintelligens.
Hvis ikke ovenstående passer, bør du modvise det med saglige indlæg/svar. Du startede trods alt dette, med dit postulerende indlæg i toppen, remember?
tilføjet af

tror du ikke at "eunuco-castratis"

med kronisk prostatitis, nul kugler,nul rejsing, med andre ord :IMPOTENT mand uden hjerne, er det som du NETOP ER!!!
tilføjet af

Du er nok den mest.....

Had avler had, skriver du. Du ved hvad du skriver om, ik....er den mest hadende selv.
Har læst dit indlæg og dine svar og du er nok den mest intolerente her i debatten. Du har kun dumme svar, når det ikke lige er i dit eget farvør.
Du starter en debat, men tåler ikk modsigelse, alle skal vi være pladderhumanister som dig.
Jeg kan kun opfordre til at stemme på DanskFolkeparti. Lad os få tyndet ud i de skide muslimer og deres had til rigtige danskere.
tilføjet af

nej kommunismen bredte sig kun som en sygdom-

men i virkeligheden var det bare en utopi ideologi.. lidt ligesom det "velfungerende" multikulturelle samfund...
tilføjet af

Halfbrain333-

Det ikke kun intolerence der problemet- Nu er det vist dig, der forsimpler sagen lidt. Jeg siger det forskellige uforenlige kulture der giver problemet og du siger det bare er intolerence..Ok hvis det kan gøre din hverdag lettere og sort hvid.. Men please se din egen forsimpling af problemer, der strækker sig fra sociale og fastlåste mønstre til dumhed og manglende vilje og chancer....
Og det næsten umuligt at bekæmpe intolerence uden selv at miste sin tolerence- Og det lige præcist det blomster teamet og godheden vogtere er med til at gøre- nok bevist, men det gør jo ikke noget fordi har "de rigtige holdninger" Se nu ironien og stupiditeten..
Problemer og grunden til disse er mange - men de har ihvertfal en fælles nævner - De Fremmede- Og det kan ingen snakker sig udenom...Hvorfor❓bruge en formue- tons af tid- og opleve en masse vold og kriminalitet, for at kunne konkludere- at der sjovt nok altid opstår konflikt og folk gruppere sig (sammen med egne)og bekriger hinanden (økonomisk,verbalt,fysisk).
Der er vel ikke mange i Danmark, af de typer du frygter, som ser alle som en gruppe, der bare skal ud- Vi er jo efterhånden ret individuelt funderet her i dk. Men National og international politik kan ikke ses individuelt- men må forstås i grupper. Der bla. har mulighed for indflydelse gennem politisk lobbyisme og pression.
Derudover har en 3 gennerations spanier jo, som forhåbenlig bekendt, lov til at bevæge sig frit indenfor EU... Så drop den frygt der ikke nogen der vil regne tilbage til 8 generation og bede Pedro peppe Hansen om at skride. Vi vil have en fornuftig politik på Jalla området.
Vi ved udfra erfaring at -lade stå til og relativitet ikke virker posivtivt på integrationen, samt det faktum, at integration er mere overkomlig og smerte frit for begge parter, hvis det er mindre gruppe der ska optages i et samfund...
tilføjet af

Jeg har kigget mig omkring

for at finde det rigtige sted for dit indlæg.
Hjælp til stavning er altid velkommen, men jeg tror det er bedre placeret i denne gruppe:
Job & Uddannelse, Tips & Tricks
tilføjet af

nej lad vær med det- så ser i bare hun er dum

Nej kig ikke på det såkaldte svar- Der for I bare set hvor snot dum - hun virker.
Opsumering af svar fra Qvinden (lille legopige).
I er dumme racister fordi og fordi, I ikke tænker som mig mig mig mig mig mig mig mig mig og mig og mine holdninger for jeg jeg jeg er en meget klog´.
Gør nu bare det selvmord kvinde - Hvis du føler dig overset og usynlig privat og på arbejdet?? Du får sgu ikke medlidenhed hvis du virker ubegavet og hadsk....primitive lego pige
tilføjet af

din had er vores kærlighed-

er det så svært.... Det sgu ikke os der stempler herinde.. Men jeg skal da nok føre samme saglige og yderst kloge intelligente samtale form som Qvinden og Dig... Har læste dine hadske indlæg andre steder - Du ska sgu ikke komme her og tro du er bedre...
Kunne jeg stave til dit navn havde jeg svinet dig til -
ps: vi hører til noget af det mest oplyste- selv Amerikaners paratviden og samfunds indsigt, får det dem til at ligne negere i forhold til os i DK.
tilføjet af

Du har meget travlt med at fortælle folk hvad de er?

ved du ikke rigtig hvem du selv er???
Siden du hele tiden livligt og latterligt fortæller folk, hvad de er???
Hjælp : Hvis du nu er ligeså usikker, som du virker, på din egne identitet og formåen. Så her er lidt hjælp-
Tag udgangspunkt i at: DU ER EN SO som ikke har udnyttet sit potientiale til noget fornuftigt. Som sikkert er en sexuel afviger, i den forstand at, du ikke får nok, og benytter og projektere denne, ekstra energi forkert og negativt mod dem der i overført betydning ikke gider bolle med dig.
På forhånd selv tak - det var så lidt om meget nemt at se din smerte.. go vind og jagt efter tissetrold.
tilføjet af

Hej - jeg skal forsøge!!

1.I Danmark har vi armeniere, der hader tyrkere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.
2.I Danmark har vi kurdere som hader tyrkere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

3.I Danmark har vi muslimer der hader jøder, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

4.I Danmark har vi irakere, der hader amerikanere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt. og i krig..

5.I Danmark har vi Tyrkere der hader danskere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.
6.I Danmark har vi Somaliere, der hader danskere, Hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

7.I Danmark har vi pakistanere, der hader indere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

8.I Danmark har vi danskere, der hader tyrkere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

9.I Danmark har vi muslimer der hader danskere, hvorfor?
De er umiddelbart for forskellige i sind og kultur, på nuværende tidspunkt.

10.I Danmark har vi(og denne er helt gak-gak-uforståelig) danskere der hader danskere, HVORFOR?
Fordi det lettere at svine og korrigere på sine egne (dem forstår man jo bedre) - end nogen fremmede- Det kommer fra mentaliteten :
"vi har jo så meget og de så lidt" og derfor skal man holde ubetinget med de svageste (her de fremmede)- altså misforstået tolerence og soledaritet, baseret på en fordomme om - at de bare skal have en hånd og vupti!! så de lige så søde, venlige,positive og fredeligt indstillet overfor det danske demokrati, som en person med lang demokratisk tradition, sind og sammenlignelig kultur.
Dem jeg har mødt, ser sig som gode og korrekte af sind og holdning - men kommer i realiteten til at forstærke intolerencen gennerelt-
Gennem meningstyrini og "talk to the hand" mentalitet.. De har i 30 år været talsmænd for tolerence og har konkret bidraget til yderlig intolerence- først ved at kalde problemer løgn og fordom - siden intolerence- Men dette har mange dobblet de "fremmed kritiske" og skabt grobund for rigtigt racisme. De har bevist kaldt og slået alle over en kam - kritisk = racist-
Dette er sket med argumenter og holdninger der i den grad strider mod genneralisering- Men resultatet er genneralisring af alle som en ond gruppe RACISTERNER-- Typisk for venstrefløjen og Yderste højrefløj.
Men at de ikke kan se det selv - Tro jeg ikke en tøddel på - De er med stor sandsynlighed noget af de mest udspekulerede og diskriminerende. Og har udelukket fordrejet debatten og demokratiet til noget pinligt og latterligt mudderkast med skældsord. Hvorfor?? Sikkert for at nå egen politiske agenda- målet helliger midlet og målet er venstrefløjens "frihedssamfund" med multikultur og velfærd for alle. Midlet er "skjult" diskrimination og forhånnig af alderledes tænkene af egen oprindelige befolkning. Logisk og ikke noget nyt - Adolf og Josef var jo ubetinget mestre til den slags - sige et og forsøge den det modsatte.. SWådan gennemføres politik og man for de andre til at lukke i for ikke at ryge i den onde kategori- Altså ren logik hvis man vil gennem føre noget hurtigt i et demokrati- og hurtigt er det i hvertfald - 30 år og vupti vi næsten multikulturelle .. Men hurtig fremgang uden tankegang gir altid endnu hurtigere tilbagegang.
Men hva dem, der følger "planen" (multikulturs og emigrations tilhængere) gad heller ikke lære af historien - men bare håbe på lykke og ryge fede - så hva kan man forvente????
tilføjet af

at har ramt dig, er min sejr

du kunne ikke rigtigt formulere ingen skid, dit svin taber!!
din sub neo nazisvin med ludder mor!!
Farvel taber...har ondt af dig..kæmpe idiot!!
tilføjet af

Nogen udgiver sig for at være mig!

Hvorfor??? Er det sjovt??? Hvorfor ikke finde på et navn selv???
tilføjet af

Blah blah blah

Naaa...fordi du pludselig "vågner" efter en uge i den præmenstruelle fase, kan du altså ikke løbe fra dine tåbelige replikker! :o)
tilføjet af

du ville jo ha primitivitet

Kvinde med Q og U- Jeg formoder du har misforstået stort set alt....
Du kan ikke ramme med ludder udtryk- TROR DU JEG ER PERKER- Derudover beskylder du mig for at være primitiv-
Nej du det empati- du skriver grimt og fordømmende og primitivt ergo du denne form for detbat må appeler til dig - derfor skriver jeg som jeg gør.. Altsp på baggrund af forståelse for dine sexuelle problemer samt kommunikation med samme sprog.
Og angående min formulereing evne- jaja det sige jeg har lidt vanskligheder med skrift og stavning . men intet om primitiv tankegang...hva det ikke dig det startede med at virke knaps så feminin???
tilføjet af

ps hvis du har ondt af mig

hvorfor er du så modbydelig i din mund???
Du har sgu da ikke ond af andre end dig selv og ham jallaer du sikkert er blevet nødsaget til at kalde din elsker....
Ps jeg har ikke brug for din medlidenhed - men har du brug for tissetrold??
tilføjet af

hej skat!

Jeg har lært det fra dig!!! Du kaldte mig for en so..
Hvordan forventer du at en quinde bliver feminin med bavianer som dig??
Dette hænger ikke sammen, synes du ikke selv det??
Jeg synkende til din niveau. Nemt, ikke?
Skulle jeg have smilet til dig med mine høj hæler og blomstrede stramt kjole, mens du svinede mig til??
Tag dig dog sammen, jeg har dog hjælpe dig med at være en MAND!!!!!!
Har din mor ikke lære dig at man siger ikke SO til en pige?? Nu, har jeg lært dig det!!!
Og hvilken mand er ikke besat med “ordet” SEX..?? og lad være at vise frem din misundelse over for indvandrer mænd. Jeg ved det godt, at du har en mini sød tissetrold, der, lad være at nævne det for ethvert kvinde fra debatten. Fungerer denne ikke så godt??
tilføjet af

Ok ABC for negere

Jeg startede med at kalde dig SO- korrekt!
Jeg svarede på dit indlæg- Du lammer dig med dine bevarelser og forsøger ikke at forstå-
Du svare med dumme spemoplende svar som - punkt3 Der du jo bare primativ-alså stempler og du forklare ikke hvorfor!
Godt så - længere ned ser du hellere vil dreje focus på prostata og sex- Derfor tænkte jeg- Nåå hun er sådan én- og snakkede bare med på dit nye emne om manglende sex fra din side-!!
Du reagere som forventet og fanger ikke hentydningen til at vebde tilbage til emnet!! godt så bithcer vi videre om ingenting- og nu sviner vi-
Du kunne ha forholdt dig til mit svar på en fornuftig og konstruktiv måde- men du valgt en personlig drejning- TYPISK KVINDER/PIGER-
Min fejl - havde glemt at, irrationaliteten og navlepilleriet er nnogen kvinders måde at argumentere på!!
Skal vi tale kønsdele eller dit jalla sex liv?? Jeg fortrækker det første?
tilføjet af

går du ind for de skæres af?

eller er det ikke bare kedeligt??
Prøv med et nyt svar !!
Dine kønsdele er sikkert også grimme og jallafiseret!!
Men det ville hjælpe mig en del, hvis du kunne spille lidt bedre med på, at svaret til første indlæg.!!
Og beklager, hvis so er slemt og kommer til at overskygge hele indlæget- men du havde jo ikke rigtigt lyst til at diskutere dette- hellere svine soul og de andre- DERFOR SO
tilføjet af

og siden hvornår ved du noget om..

kvinder/piger??? og jeg kan alt om kønsdele, så stopper vi bare her, også fordi du er et riset pladder at høre på..
Og som typisk mand, fatter du ikke ret meget, og har en panden som hukommelse, altså det hele glider bare "AF"!!
Jeg er ikke en nazi og er uenige i, hvad du siger, men som typisk nazi-mand, reagerer du voldelig!!

Og mørkemænd boller som du kunne aldrig drømme om!! Hmmmmmmm!!
kys skat!!
tilføjet af

Nå, baby...

gaaaaaaaaab med dig!!
Farvel. Og jeg mener det!!
godt nat!!!
kig lidt porno, så!!
tilføjet af

Du kunne blive noget stort

hvad med en klat væske på gulvet...nogen kalder det en abort(kvinder).........
tilføjet af

Nå da da !

hvis jeg skal være helt ærligt, kunne jeg ikke tænke mig, at forstille mig en jalla bolle og da slet ikke dig, hvis du dansk kvinde!! hvor er du ond - nu har jeg helt mistet lysten i aften og må lgge med kvalme - typisk kvinde- skam dig!!
Min hvis din arabiske prins gør dig lykkelig så ok og fint med mig!! - du jo dansk og har valgt efter hjertet - det kan ske for enhver. Kærlighed er ikke noget, nogen mennesker må stå i vejen for, heller ikke selv om resultatet for det meste er stakkels uden tilhørsforhold børn!
God tur til jallaland når i skal på ferie- men kom ikke her og tud, når de sådan på kærligvis ikke må komme hjem igen!!
tilføjet af

Nobrain000

Helt ærlig, jeg er lidt ked af, jeg ikke har set dit indlæg før...det er langt, velformuleret...men jeg forstår det simpelthen ikke...der er så meget af det du siger...som ikke hænger fast...påstande som ikke har fat i noget eller hvad man skal sige...
"Jeg siger det forskellige uforenlige kulture der giver problemet og du siger det bare er intolerence.."...Hvad er feks dit belæg for at påstå at kulturer er uforenelige?
Jeg mener generelt at intolerance dominerer vestens menneskesyn og livsopfattelse...den skygger for udsynet...jeg mener IKKE det at man omvendt skal acceptere alting kritikløst...intolerance er del af grundholdningen, som vidner om manglende evne til at ville omstille sig, få indsigt i andet end det man lige kender, og udbygge, møde andre kulturer positivt osv.
Men jeg er slet ikke sikker på jeg overhovedet har forstået dit indlæg...sorry, nogengange så er jeg sgu Nobrain000...hvis du stadig hænger på, vil jeg være meget glad, hvis du vil give mig den een gang til...
tilføjet af

Jeg tror at han

...er gledet ud på et bananskræl. Jeg må da vist hellere
skynde mig at rejse hjem til Sverige. ;-)
tilføjet af

HAHAHAHA

Kajsa...den går sgu ikke! Du bliver her :o)
tilføjet af

nej det svensk

flexnes falde på hale komedie!! Nu fatter jeg mine og katja's forskellige synspunketer - hun er fra vores politiske korrekte broder nation- Som jo bekendt er ført bag lyset af presse og regering¨i snart 20 år!!
Nå men Halfevil333- se at bliv fuldevill666- Så vil kan forstå hinanden!! Jeg skal prøve at argumenter anderledet.
Jeg mente følgende.
Forskellig kultur og religion har vist sin historiske berettigelse som skaber af vold, konflikt og kontrol af masser!! Anderkender du dette faktum?
Jeg våger at påstå, at der er en naturlig sammenhæng mellem samfundsproblemer, konflikter og forskellige kulturer!! Denne påstand finder jeg teoretisk forklaret og biologisk funderet i menneskets trang til flokdannelse og samtidig adskildelse fra denne (menneske = socialt og individuelt væsen).
Altså hvis der er mange forskellige kulture samlet, vil der under konflikt eller skæve sociale forhold opstå etniske eller kulturelle konflikter- netop fordi mennesket per natur samler sig i biologiske familie, interesse, økonomiske og religiøse fællesskaber-
Denne trang til tilhørsforhold er så basal og grundlæggende for mennesket som art- At jeg finder det multikulturelle samfund, som en tågedrøm og hele ideen om at vi alle "jo bare er mennesker" er en forfejlet og kort udgave af de teorier omhandlende mennesket erkendelse at sig selv og andre.
Her er slut resultatet ikke at erkende alle som mennesker- Men der imod at anderkende mennesket som individer, med en bestemte kulrurelle sammanhænge og tilhørsforhold - netop for bedre kan kunne føle empati for andre-
Og min empati for disse kulturfremmede mennesker skal forstås, ud fra min antagelse om, at dette projekt er dømt til at mislykkes på forhånd. Og de og vi derfor er bedst tjænt, med at de smutter-
Altså nytteetik på mennesker og ikke individuelle tågesnak om, at de bare skal opdrages og opdage, hvor lækker dansk mentalitet er, for det gør de naturligvis ikke- ligesom jeg aldrig ville opdage lykken i Islam eller katja- hihi!!
Der er for mig at se ikke et eneste multikulturelt samfund der fungere, som jeg ønker og ser samfundet udformet-
Fællesskab og homogenitet i kulturen og mangfoldighed i tanke og ydring, er nøgle begreber for mig, ikke denne dualistiske (muslimer /danske) latterlige form for samfund-
Enhver kan jo se der ikke forgår privat integration på stortplan - vi smile og er tolerente i det offentlige rum og nikke sødt og bekræfter hinanden i at vi bare allesammen er mennesker-
´Men realiteten er at, én ganske spæd og gerne kærlighed betonet integration forgår, men smeltedigle integrationen er fiktiv og sker ikke.
Den er aldrig forgået i en population af mennesker med kulturelle forskelligheder - se jøder de ha jo aldrig helt flyttet sig af sind og holder sammen som bare pokker, ved den mindste kritik af dem som folk eller staten Isreal- og de har en da haft 1000 år til at smelte ind- Indianerne er en latterlig turist attraktion og de er ikke smeltet ind i befolkningen i usa! tyrker og kurtere -indere og pakistane araber og jøder - og sådan kan man blive ved - Det er en utopi på linje med kommunismen-
Håber der hjalp!!
eller kan en meget kort sætning beskrive det-
Hvad kalder du en kylling der født i en andedam? ja rigtigt en kylling-
tilføjet af

Äsch

...jeg smutter sgu ikke af den grund du. ;-)
Der skal mere til. Hilsen og kram fra Kajsa.
tilføjet af

Ja, jeg er godt nok

.......rigtig ked af det på Norges vegne......prøver virkelig at lade
vare med at grine her....kan ikke.....LOL. Prøv for en enkelt gangs
skyld at få dine fakta på plads inden du sætter dig ved tastaturet.
Fleksnes er fra Norge! Til en advarsel. Lad være med at hæfte
noget på min person som kan give udtryk for personangreb.
tilføjet af

ved det godt men i griner af ham

i sverige - I har for fanden ikke nogen humor selv- så I stjæler og nedgør norsk og dansk humor!! Men katja du vil jo ikke ha dialog med mig- Hvorfor blande du dig så?
Og du skal lære at læse mellem linjerne min svenka flika(sikkert flicka)!!! Du ved selvom i ikke skriver eller nævner etnicitet i sverige -så kan jeg godt springe din humanistiske nøddeskald og fortælle dig - dine medier lyver og det også jeres jaller der laver balleden- Jeg ved godt du stærkt manipuleret af politiske korrekt svensk tåge snak og skæv social fordeling og derfor alle kniv stikkende!!
Vågn lille katja- hvorfor tro du i er nordens største producent at retrroende nordiske mænd og kvinder!! Hvorfor? I jo ikke dummere i sverige, men I har heller ikke ydrings frihed og derfor 4000 skinheads, I har stemplet til fordel for kulturfremmede volds berigere!!
Men da du ved hver tænkelig lejighed benytter, din svenske logik og total 80ér agtige politiske korrekte og benægtende argumentation, til at kalde mig dum - hvorfor dukker du op I alle mine svar!!
definere du dig selv gennem, hvad du ikke lige synes andre må mene?
tilføjet af

en gang til

Ha ha ha.. Jeg dør af grin..Er det ikke frustrerende at være så snævertsynet?? Er det ikke kvalmende at du er så bange for hvad der er ukendt at du heller dømmer..Hvis jeg mødte dig , ville jeg spytte på dig af ren glæde over at jeg er mere tolerant og mere værd end dig.. knus sorteper...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.